In 9 stappen naar een actieve Talent Community (whitepaper)

Redactie Op 10 november 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1970x gelezen
Deel dit artikel:
In 9 stappen naar een actieve Talent Community (whitepaper)

Het aantrekken, verbinden en behoud van (jong) talent is dé onderscheidende factor voor succes en groei van organisaties, nu en in de toekomst. Organisaties zijn zoekende hoe ze het proces van verbinden en betrokken houden van de juiste talentvolle mensen kunnen vormgeven, of dit nu (toekomstige) eigen medewerkers zijn of zelfstandigen. In dit whitepaper lees je hoe je in 9 stappen naar een actieve Talent community komt.

Talent community

Een Talent community is geen doel op zich, maar een goede manier om bij de organisatie passende relaties te onderhouden en te verbinden voor de langere termijn. Van hieruit kan een organisatie verder gaan werken aan het betrekken van de juiste mensen en zodoende de moderne organisatiestructuur of netwerkstructuur vormgeven.

Download het whitepaper

Dit whitepaper geeft een overzichtelijke lijst met de voordelen van Talent communities en hoe u zich het best kunt voorbereiden op toekomstig talent. Volg de 9 stappen die aan bod komen en geef een Talent community niet alleen goed vorm, maar zorg er ook voor dat deze actief wordt en blijft. Ook community management, de taken en verantwoordelijkheden van de Community Manager en praktische tips komen aan bod.

Download de 9 pagina’s tellende whitepaper van van Minds Capital & Direct Students door onderstaand formulier in te vullen.

* verplicht veld
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners