Academie start interim bedrijf: Van het Werven

Redactie Op 08 september 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1869x gelezen
Deel dit artikel:

Op 1 september jl. zag  “Van het Werven Arbeidsmarktcommunicatieprofessionals” officieel haar levenslicht. Van het Werven is een nieuw initiatief van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.  Het is de eerste volledig gespecialiseerde organisatie die op project- of interimbasis ondersteuning biedt bij personeelswerving en employer branding. 

Meer vraag naar interim amc-specialisten

“Eind 2010 kregen wij veel vragen of wij nog mensen kenden die interim klussen wilden doen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Hierin verwezen we altijd naar mensen die bij ons de opleidingen hadden gevolgd. Zo ontstond het idee voor Van het Werven”, aldus Geert-Jan Waasdorp. “Van het Werven is volledig gespecialiseerd in het invullen van de vraag naar interim arbeidsmarktcommunicatieprofessionals.” 

Professionals

De specialisten van Van het Werven zijn ervaren professionals. Opdrachtgevers kunnen bij Van het Werven terecht voor interimopdrachten waarbij gedacht kan worden aan vervanging van de recruitmentmanager tijdens een zwangerschap of een sabbatical. Er is echter ook de mogelijkheid om op projectbasis delen uit het wervingsproces uit te besteden. Hierbij wordt tegen een vast bedrag een vooraf te bepalen resultaat afgesproken. Binnen het interimwerk voor arbeidsmarktcommunicatie is deze dienstverlening nieuw. 

Naar een hoger niveau

Door aan arbeidsmarktprofessionals een exclusief trainingsprogramma, met nationale en internationale specialisten als trainer aan te bieden, wil Van het Werven de ambitie het vak van arbeidsmarktcommunicatie en werving naar een hoger niveau tillen.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners