Accenture verzorgt recruitmentproces NXP

Peter Boerman Op 18 november 2013 Gem. leestijd 1 min1856x gelezen
Deel dit artikel:
Accenture verzorgt recruitmentproces NXP

NXP Semiconductors, de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips. heeft haar recruitment-activiteiten voor Europa en Azië Pacific de komende 10 jaar uitbesteed aan Accenture. Met de inzet van Accenture’s Recruitment Process Outsourcing (RPO)-services, helpt het bedrijf NXP met snellere toegang tot hooggekwalificeerde mensen en versnelde recruitmentprocessen. De samenwerking komt tegemoet aan de uitdagingen in de hoog gespecialiseerde semiconductorindustrie.

Sourcing en gamification

“In de complexe semiconductorindustrie wordt steeds lastiger het juiste talent op het juiste moment te vinden en te aantrekken, “ zegt Ben Immink, vice president human resources van NXP. “We hebben een gestroomlijnd recruitmentproces nodig dat goed inzicht geeft in de status van het proces.” Accenture zal zich inzetten voor een meer gestructureerd proces dat talent snel en effectief identificeert, aantrekt en behoudt.  Onder het RPO-contract zal Accenture alle aspecten van het totale recruitmentproces van NXP beheren. Dit omvat sourcing, het aantrekken en aannemen van de meest gekwalificeerde kandidaten. Hierbij zal Accenture gebruik maken van technieken als analytics, gamification en social media.

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency