Werk je als vestigingsmanager bij een uitzendbureau of als consultant bij een Werving en Selectiebureau? Vind je het vakgebied recruitment fantastisch maar heb je het zelf recruiten wel gezien? Dan ben jij misschien wel de nieuwe accountmanager van deze twee sterke merken: de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&.

Wat ga je doen?

In de rol van Accountmanager ben jij hét commerciële hart voor de groei van zowel de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie als Werf&. Globaal werk je 60% voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en 40% voor Werf&. Jij bent de absolute ambassadeur van de beide labels, je bezoekt events en zit aan tafel met recruitment leaders om na te denken over de oplossingen van hun problemen. Met jouw netwerk en jouw kennis van het recruitmentvak verkoop jij succesvol al onze opleidingen (incompany, zowel fysieke, hybride als online). De afgelopen jaren hebben we een uitgebreid bestand opgebouwd en doen we veel aan marketing, dit gaat jou absoluut helpen bij de acquisitie.

In de rol van accountmanager van Werf& ben je druk met alle gesprekken met (potentiële) partners van events en bijeenkomsten (denk hierbij aan Bureaurecruitment Live, WebinarWeek en Werf& Live). Partners kunnen leveranciers zijn van recruitmentsoftware en arbeidsmarktcommunicatiebureaus tot wervingsmedia en werving- en selectiebureaus. Je bent zowel verantwoordelijk voor new business als het verlengen van contracten van bestaande partners. Dat doe je ook voor het internationale zusje van Werf&: ToTalent. Ook hier geldt dat met jouw kennis van het recruitmentvak en jouw netwerk jij een graag geziene gast bent binnen de Europese recruitmentindustrie.

Bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie leiden we jaarlijks honderden recruiters (zowel offline als online) op in tal van verschillende onderwerpen. Bij Werf& zorgen we ervoor dat iedereen die verantwoordelijk is voor het werven en behouden van medewerkers up-to-date blijft middels bijvoorbeeld via events, websites, webinars, inspiratiesessies en nieuwsbrieven.

Herken jij jezelf hierin

Je bent commercieel en resultaatgericht, zo zet je altijd proactief acties uit (bellen, mailen, bezoeken enz.) en laat niet snel los. Je bent communicatief vaardig en kunt uitstekend netwerken. Je begrijpt dat je collega’s nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Als je scoort maak je dan ook het liefst de buikschuiver samen met alle collega’s. Je maakt je werk altijd af (dus ook de administratieve handelingen die nu eenmaal bij het werk horen) en je kijkt reikhalzend uit naar wat de dag van morgen je gaat brengen.

Je…

 • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in de recruitment aan bureauzijde
 • Bent commercieel en hebt positieve energie
 • Werkt graag met targets en houdt van bonussen als je je targets haalt
 • Past je snel aan wanneer de omstandigheden wijzigen
 • Praat en schrijft zowel goed in het Nederlands als Engels
 • Hebt een afgeronde hbo-opleiding
 • Bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar fulltime mag ook
 • Houdt van gezelligheid, net zoals onze deelnemers van onze trainingen en events en collega’s

Wat bieden wij jou?

Naast een hele mooie werkplek in Rotterdam, leuke collega’s, maandborrels, teamuitjes zoals skitrip, een eigen laptop en heel veel flexibiliteit, ruimte en verantwoordelijkheid:

 • Onbeperkt aantal opleidingen om te volgen en toegang tot alle relevante events
 • Ruimte om tot 2 dagen per week thuis te werken (ook na corona)
 • Gerichte targets en leuke mensen om te bellen
 • Vrijheid om mee te denken in nieuwe producten en marketingacties
 • € 3.000-4.000 salaris (afhankelijk van ervaring)
 • Bonussen bij het behalen van je targets
 • Kilometervergoeding
 • De mogelijkheid tot het opbouwen van een geweldig netwerk

Reageer

Wil je onze Accountmanager worden en lijkt het je super om een centrale rol te spelen binnen de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&? Wil je samen met collega’s onze opleidingen, events en sites nog succesvoller maken? Reageer dan uiterlijk vrijdag 15 april door een Whatsapp video te sturen aan Martijn Hemminga (06-42422425) waarin je… jezelf verkoopt. Pitch jezelf waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze vacature. Jouw cv komt wel als we je uitnodigen voor een verdere kennismaking. Naast een klik geloven we ook in data, dus een e-assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces wanneer we na het eerste gesprek verder met je willen gaan. We kijken dan o.a. naar jouw competenties.

Heb je eerst vragen, neem dan vooral even contact met Martijn op via martijn@arbeidsmarktcommunicatie.eu of 06-42422425. Ook als je eerst even een digitaal kopje koffie wilt drinken, plan dan gerust iets in, in Martijn’s agenda (ook in de avonduren): https://calendly.com/recruitmenttech/kennismaking-vacature-bdm.