Adv. 6e Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Redactie Op 04 januari 2013
Gem. leestijd 2 min 1092x gelezen
Deel dit artikel:
Adv. 6e Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

6e editie Wintercourse ArbeidsmarktcommunicatieDe arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. De huidige economische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen, die onzekerheid, maar ook talloze nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen. Tijdens de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie van 6 t/m 8 februari 2013 leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie.

In 2,5 dag alles over arbeidsmarktcommunicatie

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 februari 2013 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de zesde keer de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze 2,5 daagse bijeenkomst in Ermelo ontdekt u hoe u als werkgever het heft in handen kunt nemen in de strijd om de beste kandidaten te vinden en te binden. Met een kleine groep deelnemers en in een informele sfeer gaat u uitgebreid in op onderwerpen als werving, online recruitment, social media, employer branding, employee relationship management en strategie.

6e editie Wintercourse ArbeidsmarktcommunicatieGewaardeerd met een 8,7!

Dankzij actuele voorbeelden en cases maakt u als deelnemer steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van collega-deelnemers. En dat wordt gewaardeerd blijkt uit eerdere edities van de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie die gemiddeld beoordeeld zijn met een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest.

Meer informatie

Wilt u succesvol aan de slag met uw operationele, tactische en strategische arbeidsmarktcommunicatie? Volg dan de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie van 6 t/m 8 februari 2013.

Kijk voor meer informatie over het programma, ervaringen van vorige deelnemers en een digitale brochure op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners