Adv. 6e Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Redactie Op 04 januari 2013 Gem. leestijd 1 min1089x gelezen
Deel dit artikel:
Adv. 6e Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

6e editie Wintercourse ArbeidsmarktcommunicatieDe arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. De huidige economische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen, die onzekerheid, maar ook talloze nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen. Tijdens de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie van 6 t/m 8 februari 2013 leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie.

In 2,5 dag alles over arbeidsmarktcommunicatie

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 februari 2013 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de zesde keer de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze 2,5 daagse bijeenkomst in Ermelo ontdekt u hoe u als werkgever het heft in handen kunt nemen in de strijd om de beste kandidaten te vinden en te binden. Met een kleine groep deelnemers en in een informele sfeer gaat u uitgebreid in op onderwerpen als werving, online recruitment, social media, employer branding, employee relationship management en strategie.

6e editie Wintercourse ArbeidsmarktcommunicatieGewaardeerd met een 8,7!

Dankzij actuele voorbeelden en cases maakt u als deelnemer steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van collega-deelnemers. En dat wordt gewaardeerd blijkt uit eerdere edities van de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie die gemiddeld beoordeeld zijn met een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest.

Meer informatie

Wilt u succesvol aan de slag met uw operationele, tactische en strategische arbeidsmarktcommunicatie? Volg dan de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie van 6 t/m 8 februari 2013.

Kijk voor meer informatie over het programma, ervaringen van vorige deelnemers en een digitale brochure op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency