Adv: Dé vacaturesite voor werving in de buurt

Redactie Op 04 mei 2011
Gem. leestijd 2 min 1433x gelezen
Deel dit artikel:

Adv. De vacaturesite voor effectieve werving in de buurtMet Werkendichtbij.nl bereikt u de vele Nederlanders die graag dichtbij huis werken. Vervul effectief uw vacatures en versterk uw employer brand. Profiteer bovendien van de gratis doorplaatsing naar AD.nl. Ontdek de kracht van Werkendichtbij.nl en plaats nu gratis uw eerste vacature!

De vacaturesite voor effectieve werving in de buurt

Werkendichtbij.nl is de eerste vacaturesite die een baan zoeken in de buurt als basis heeft. Uit diverse onderzoeken, waaronder Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt, blijkt dat mensen graag dichtbij huis werken. Ze hebben een sterke binding met hun woonplaats en reizen liever niet lang, zodat ze voldoende vrije tijd overhouden.

Effectief

Werkendichtbij.nl

Werkendichtbij.nl heeft alles wat u nodig heeft voor effectieve werving én employer branding. Met de Solliciteer Direct knop ontvangt u rechtstreeks cv’s in uw mailbox. Daarnaast biedt een logo op de homepage extra zichtbaarheid. Met een bedrijfsprofiel of bedrijfsfilm kunt u dieper ingaan op uw onderscheidend vermogen als werkgever. Met een sterk werkgeversmerk maakt u het verschil!

Extra bereik met AD.nl en parool.nl

Uw vacature wordt kosteloos één week getoond in de vacaturebox op de homepage van AD.nl en parool.nl met maar liefst 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand! Profiteer van zichtbaarheid op de meest bekeken pagina van deze nieuwssites en bereik een grote groep latent werkzoekenden.

Plaats gratis uw eerste vacature!

Plaats vóór 31 mei uw eerste vacature gratis! De vacatureplaatsing is volledig gratis en zonder aankoopverplichting. Dit is ons cadeau ter waarde van maar liefst € 400!

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar Werkendichtbij.nl/adverteren of neem contact op
via: 020 – 562 25 34 of info@werkendichtbij.nl.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners