Festival: Recruitment in de Zon! [adv]

Hoe zorg je ervoor dat je na de vakantie weer fris en vol nieuwe informatie aan het werk gaat? De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie geeft je de oplossing: het festival ‘Recruitment in de Zon’ op 27 augustus in de Weelde, Rotterdam.

Redactie Op 09 juli 2019
Gem. leestijd 2 min 628x gelezen
Deel dit artikel:
Festival: Recruitment in de Zon! [adv]

Op deze dag stel je zelf je eigen programma samen en bezoek je sessies van 45 minuten waarin je concrete tips en tools krijgt die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. In totaal zijn er zes rondes en je bepaalt zelf op welk moment je waar naartoe wil. Je hebt de keuze uit onder andere:

– Google for Jobs

In deze workshop leer je hoe je technisch klaar kunt zijn voor Google for Jobs en wordt er dieper ingaan op het schrijven van de juiste, Google for Jobs vacatureteksten.

– Inbound recruitment

Inbound recruitment is op dit moment erg ‘hot’. Tijdens de workshop vertelt Edwin Vlems hoe je potentiële werknemers aantrekt zonder ze te benaderen. Je leert hoe je middels ‘thought leadership’ en het delen van kennis op websites en social media als magneet kunt werken op je toekomstige collega’s.

– Eerste vlog/video

In deze workshop leert de vloggende IT-recruiter Gözde Yilmaz je om content te creëren, zodat je zelf een interessante vlog in elkaar kunt zetten.

– CACTUS-interview

Vergeet STAR, het nieuwe interviewen heet: CACTUS. Betere selectiegesprekken voeren waar de 5 onderdelen van elke baan in aan bod komen? Dat kan, door ze meer te richten op attitudes dan alleen op competenties. Sleutelwoord daarbij is het acroniem CACTUS. Leer van Wim Thielemans alles over in deze workshop!

Vroegboektarief

En daar houdt het niet bij op. Denk ook aan workshops als ‘De kandidaat centraal’, ‘Bouw je Employer Brand’, ‘Technology & Tools’ en ‘Managen van je Hiring Manager’. Naast informatie is er ook tijd voor plezier: een rondje yoga of silent disco om even de zinnen te verzetten. Als jij je voor 16 juli 2019 aanmeldt, dan profiteer je ook nog eens van het vroegboektarief van slechts 249 euro. Dus: tot ziens bij Recruitment in de Zon!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners