Adv: Gratis seminar bij Leergang AMC

Redactie Op 17 februari 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1624x gelezen
Deel dit artikel:

Gratis seminar bij Leergang ArbeidsmarktcommunicatieOp 2 maart 2011 start de AMC Academie met een nieuwe Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In deze leergang leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie in 4 maanden tijd. Bij inschrijving vóór 22 februari a.s., neemt u ook nog eens gratis deel aan het seminar ‘De arbeidsmarkt in cijfers en trends’.

Masterclasses en één-op-één begeleiding

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie combineert 4 masterclasses van twee dagdelen met één-op-één begeleiding en een terugkommiddag. In een kleine groep leert u niet alleen de ins and outs van het vakgebied, maar gaat u er ook actief mee aan de slag voor de eigen organisatie.

Actie: Gratis deelname aan seminar ‘De arbeidsmarkt in cijfers en trends’

Wanneer u zich vóór 22 februari a.s. inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie, neemt u gratis deel aan het seminar ‘De arbeidsmarkt in cijfers en trends’ op 6 april 2011. Hét seminar over de belangrijkste feiten en cijfers op dit moment tot en met alle trends, hypes en ontwikkelingen waar u de komende jaren rekening mee kunt houden in uw werving.

Meer informatie

Meer informatie over de leergang en deze actie leest u op de website van de AMC Academie. Ook kunt u de speciale factsheet over de leergang downloaden.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners