Adv. Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Peter Boerman Op 31 januari 2012
Gem. leestijd 2 min 1659x gelezen
Deel dit artikel:

Op 7 maart a.s. start een nieuwe Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Een must voor iedereen die alles wil weten over personeelswerving, online recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Deelnemers volgen bovendien gratis het seminar De arbeidsmarkt in cijfers en trends.

Masterclasses, terugkommiddag en individuele coaching

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 4 masterclasses van elk 2 dagdelen gecombineerd met één-op één begeleiding en een terugkommiddag. Het is de manier bij uitstek om in een periode van vier maanden te ontdekken hoe u als werkgever de leiding neemt in de strijd om de beste kandidaten. In een kleine groep wordt arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z behandeld. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruime gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Vinden en verbinden

U ontvangt alle kennis en tools om talent te vinden en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.  U krijgt antwoorden op belangrijke vragen als hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw employer brand en hoe u lange termijnplannen formuleert. Hierdoor behaalt u meer rendement uit uit werving en bent u in staat duurzame relaties aan te gaan met uw arbeidsmarktdoelgroepen.

Trendseminar De arbeidsmarkt in cijfers en trends

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Deelnemers aan de Leergang kunnen bovendien geheel gratis het trendseminar De arbeidsmarkt in cijfers en trends bijwonen. Dit seminar vindt plaats op 10 april a.s. In dit trendseminar ontdekt u alles over de dynamiek van de arbeidsmarkt nu en in de toekomst en leert u hoe u deze kennis kunt inzetten voor uw wervingsstrategie.

Meer informatie

Meer informatie over de Leergang, zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Daar kunt u ook een filmpje bekijken waarin de docent u meer vertelt. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners