Leergang Arbeidsmarktcommunicatie volledig vernieuwd [adv]

Redactie Op 23 september 2013
Gem. leestijd 2 min 1534x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie volledig vernieuwd [adv]

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met topdocenten die aan de hand van actuele voorbeelden en cases samen met u actief de vertaalslag maken naar uw eigen praktijk. Een must voor iedereen die zich wil specialiseren in personeelswerving, online en social media recruitment, employer branding en strategie. Op woensdag 9 oktober start de 14e, geheel vernieuwde, editie.

Volledig vernieuwd

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 4 masterclasses, een online class, een terugkommiddag en een coachingsgesprek. U leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie: van werving tot social media recruitment, van verbinden tot employer branding, van referral recruitment tot bouwen van talentpools en van accountability tot strategie. Onlangs is de opleiding volledig vernieuwd, met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en een online class Sourcing- en Mediastrategie.

Til uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan

Wie de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie volgt, ontdekt binnen een paar maanden hoe u als werkgever, bureau of zzp’er arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan kunt tillen. In een kleine groep verdiept u zich van A tot Z in het vak arbeidsmarktcommunicatie. Uw eigen praktijk staat hierbij steeds centraal en er is ruim gelegenheid voor interactie met docenten en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie. En dat wordt gewaardeerd: gemiddeld wordt de Leergang door deelnemers op de onafhankelijke site Springest beoordeeld met het rapportcijfer 8,1.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Brochure Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Download de brochure

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, reacties van deelnemers, de locatie en de docenten op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Hier kunt u ook de brochure downloaden en een film bekijken waarin hoofddocent Martijn Hemminga u meer vertelt over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

 

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners