Adv: Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Peter Boerman Op 23 augustus 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1951x gelezen
Deel dit artikel:

Adv: Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 12 oktober Op 12 oktober a.s. start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een nieuwe Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In deze leergang leert u in 4 maanden alles over o.a. personeelswerving, online werving, employer branding en amc-strategie. Wie vóór 30 augustus inschrijft, profiteert van 10% vroegboekkorting.

Masterclasses, intervisie en individuele begeleiding

De leergang bestaat uit 4 masterclasses van elk 2 dagdelen gecombineerd met één-op één begeleiding en een intervisiemiddag. In een kleine groep wordt arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z behandeld. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruime gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Goed beslagen ten ijs

De leergang biedt antwoorden op belangrijke vragen als hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw employer brand en hoe u lange termijnplannen opstelt.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Wie voor 30 augustus beslist, profiteert direct van de 10% kortingsactie.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners