Adv: Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Peter Boerman Op 23 augustus 2011 Gem. leestijd 1 min1935x gelezen
Deel dit artikel:

Adv: Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 12 oktober Op 12 oktober a.s. start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een nieuwe Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In deze leergang leert u in 4 maanden alles over o.a. personeelswerving, online werving, employer branding en amc-strategie. Wie vóór 30 augustus inschrijft, profiteert van 10% vroegboekkorting.

Masterclasses, intervisie en individuele begeleiding

De leergang bestaat uit 4 masterclasses van elk 2 dagdelen gecombineerd met één-op één begeleiding en een intervisiemiddag. In een kleine groep wordt arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z behandeld. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruime gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Goed beslagen ten ijs

De leergang biedt antwoorden op belangrijke vragen als hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw employer brand en hoe u lange termijnplannen opstelt.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Wie voor 30 augustus beslist, profiteert direct van de 10% kortingsactie.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency