Adv: Nieuw! Leergang Jong talent

Peter Boerman Op 01 september 2011 Gem. leestijd 1 min1822x gelezen
Deel dit artikel:

Adv: Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 12 oktoberOp 4 oktober start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een gloednieuwe leergang arbeidsmarktcommunicatie rondom jong talent. Het bewegen, binden en boeien van deze bijzondere groep (schoolverlaters (V)MBO, HBO en universiteit) vergt in de organisatie extra inspanning.

Society 3.0

Jong talent is opgegroeid in een society 3.0 waarin netwerken en profileren vanzelfsprekend zijn. Waarin ze zelf bepalen wat goed voor hen is. De Leergang Jong talent gaat in op het gehele wervingstraject. Van het kennen van de doelgroep tot het inzetten van wervingsmedia en het selecteren van de juiste kandidaat.

Klaar voor de praktijk

De leergang combineert de kennis en ervaringen uit drie expertclasses: De wereld van jong talent, Werven van jong talent en Selecteren van jong talent. Onder leiding van een experttrainer leert u alle ins & outs van nieuwe generaties op de arbeidsmarkt. Centraal in de leergang staat de toepassing in de eigen organisatie. Dankzij de kleine groepen is er ruime gelegenheid kennis en ervaringen met elkaar te delen. Aansluitend volgt een intervisiemiddag, waarin men terug- en vooruitblikt met docent en collega-deelnemers.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Het is bovendien mogelijk geheel vrijblijvend een plaats te reserveren voor de training van uw keuze. Het verplicht u tot niets en verzekert u van deelname.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen voor een vrijblijvend advies op maat.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency