Adv. Strategische personeelsplanning

Peter Boerman Op 13 september 2012 Gem. leestijd 2 min2040x gelezen
Deel dit artikel:

Op donderdag 9 oktober a.s. vindt de expertclass Strategische personeelsplanning plaats. Een ideale training voor iedereen die een proactief en structureel personeelsbeleid wil realiseren. Dat maakt het mogelijk om op elk moment de juiste personen voor uw organisatie aan te trekken en te behouden.

Proactieve aanpak van uw personeelsbeleid

De organisatiestrategie en het strategisch personeelsplan zijn het fundament van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Toch wordt de personeelsbezetting vaak alleen onder de loep genomen voor korte termijn beslissingen. Terwijl het proactief in beeld krijgen van toekomstige behoeftes bijdraagt aan een duurzame oplossing voor uiteenlopende HR-, recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieproblemen. Met de expertclass Strategische personeelsplanning ontwikkelt u een proactieve visie op toekomstige behoeften voor een duurzaam HR-, recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiebeleid. Zodat u altijd het juiste talent op de juiste positie kan plaatsen.

Personele uitdagingen op korte en lange termijn

In deze expertclass legt u op een relatief eenvoudige manier de basis voor een effectieve aanpak van de personele uitdagingen op zowel de korte als lange termijn. Onder leiding van experts in het vakgebied krijgt u de benodigde kennis en leert u waar u de gewenste informatie moet halen voor het opstellen van een strategisch personeelsplan. U verneemt u alle ins & outs van strategische personeelsplanning. Hiervoor wordt niet alleen naar de interne vraag naar arbeid gekeken, maar ook naar het aanbod op de externe arbeidsmarkt.

Wie de expertclass volgt, kan direct de volgende dag starten met de implementatie van een effectief personeelsplan.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u in de factsheet Strategische personeelsplanning. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Backoffice
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency