Adv. Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Peter Boerman Op 16 mei 2013
Gem. leestijd 2 min 1337x gelezen
Deel dit artikel:

Adv. Summercourse ArbeidsmarktcommunicatieDe arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. De huidige economische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen, die onzekerheid, maar ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen. Tijdens de Summercourse Arbeidsmarktcom- municatie van 19 t/m 21 juni a.s. leert u alles over succesvolle arbeidsmarktcommunicatie.

In 2,5 dag alles over arbeidsmarktcommunicatie

Bent u nieuwsgierig hoe u in deze markt met medewerkers kunt verbinden? Hoe u uw employer brand kunt versterken en effectief uw doelgroepen kunt benaderen, bereiken en bewegen? Dan is de Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie echt iets voor u. Van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 juni organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de zevende keer de Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze 2,5 daagse bijeenkomst ontdekt u hoe u als werkgever het heft in handen kunt nemen in de strijd om de beste kandidaten. U gaat uitgebreid in op onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie.

Direct inspiratie voor uw eigen organisatie

De Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie is de training bij uitstek om in een zeer korte periode te ontdekken hoe u als werkgever verschil kunt maken op de arbeidsmarkt. Met een kleine groep deelnemers gaat u in een informele sfeer in op alle aspecten van het vakgebied. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruim gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Wie de Summercourse volgt, kan direct de volgende dag succesvol aan de slag met zijn operationele, tactische en strategische arbeidsmarktcommunicatie.

Gewaardeerd met een 8,8!

Dankzij actuele voorbeelden en cases maakt u als deelnemer samen met deskundige docenten steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van collega-deelnemers. En dat wordt gewaardeerd. Eerdere edities van de Winter- en Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Prachtige locatie

De Summercourse vindt plaats in een schitterende ambiance: Hotel De Heerlickheijd in Ermelo, gelegen in de Veluwse bossen. Het arrangement bestaat uit 2x overnachting, ontbijt, lunch en diner en drankjes en tussendoortjes. Naast een intensieve training heeft u voldoende gelegenheid om te netwerken, te ontspannen en te genieten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het programma, ervaringen van deelnemers die u voorgingen en een digitale brochure op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners