Adv. Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Peter Boerman Op 22 mei 2012
Gem. leestijd 2 min 1755x gelezen
Deel dit artikel:

Van 27 t/m 29 juni vindt de Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie plaats. In deze 2,5 daagse training leert u alles over personeelswerving, online recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Deelnemers ontvangen gratis het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand.

Direct inspiratie voor uw eigen organisatie

De Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie is de training bij uitstek om in een zeer korte periode te ontdekken hoe u als werkgever verschil kunt maken op de arbeidsmarkt. Met een kleine groep deelnemers gaat u in een informele sfeer in op alle aspecten van het vakgebied. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruim gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Vinden en verbinden

De Summercourse biedt u in 2,5 dag alle kennis en tools om talent te vinden en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.  U krijgt antwoorden op belangrijke vragen als hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw employer brand en hoe u lange termijnplannen formuleert. Hierdoor behaalt u meer rendement uit uw werving en bent u in staat duurzame relaties aan te gaan met uw arbeidsmarktdoelgroepen.

Prachtige locatie

De Summercourse vindt plaats in een schitterende ambiance: Hotel De Heerlickheijd in Ermelo, gelegen in de Veluwse bossen. Het arrangement bestaat uit 2x overnachting, ontbijt, lunch en diner en drankjes en tussendoortjes. Naast een intensieve training heeft u voldoende gelegenheid om te netwerken, te ontspannen en te genieten.

Gratis boek ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Alle deelnemers van de Summercourse ontvangen gratis het recent verschenen boek ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’, het allereerste Nederlandse boek over employer branding. Docent Martijn Hemminga is één van de auteurs.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u in de brochure van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners