Adv. Word E-recruiter in een dag

Peter Boerman Op 08 april 2013
Gem. leestijd 2 min 1465x gelezen
Deel dit artikel:

Als recruiter meer wervingsresultaat realiseren met minder uitbestedingen? Dat kan als u goed de weg weet op online media als LinkedIn, Google, Facebook en Twitter. In de workshop E-recruiter in een dag op donderdag 25 april a.s. leert u alles over online sourcen, searchen, benaderen en personal branding.

Maak als online recruiter het verschil

Als recruiter kunt u eenvoudigweg niet meer om online recruitment heen. Door internet en nieuwe recruitment technologieën is de zichtbaarheid van werknemers en werkgevers enorm veranderd; werkgevers kunnen en moeten ‘slimmer’ werven. Wie volledig thuis is op online media als LinkedIn, Google, Facebook en Twitter kan op elk moment zelf de juiste kandidaten vinden, benaderen en bewegen. In de workshop E-recruiter in een dag van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ontdekt u hoe u als e-recruiter echt het verschil kunt maken.

Seachen en sourcen

In de workshop E-recruiter in een dag gaat u naast de theorie, actief aan de slag met boolean logic, sourcen, searchen, benaderen en (personal) branding. U leert alles over de mogelijkheden die u heeft om kandidaten te vinden en te benaderen via onder meer Google,  Twitter, Facebook en LinkedIn. Het programma is zo samengesteld dat u de stof direct toepast in praktische situaties.  Na afloop van de workshop bent u in staat meer wervingsresultaten te realiseren met minder kosten.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en een introductie van de docent vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Daar kunt u ook de factsheet E-recruiter in een dag downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners