Advertorial: Alles over een strategisch recruitmentplan

Jij wilt sneller, beter en goedkoper mensen werven, zeker op deze arbeidsmarkt. Lijkt dat een onmogelijke opgave? Niet als je werkt met een strategisch recruitmentplan. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie helpt je op weg met een waardevolle download.

Shaista Raghoebarsing Op 19 oktober 2022 Gem. leestijd 2 min72x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial: Alles over een strategisch recruitmentplan

Alles over een strategisch recruitmentplan

In een strategisch recruitmentplan stippelt een organisatie een wervingsaanpak voor de komende jaren uit. Een bedrijf met zo’n plan gooit dus niet een vacature over de schutting wanneer een andere collega is gestopt. In plaats daarvan weet het te voorspellen wanneer nieuwe mensen nodig zijn, en kan het op dat moment uit een pool (die het door de jaren heen zorgvuldig gecreëerd heeft) interessante kandidaten halen.

Een strategisch recruitmentplan heeft ontzettend veel voordelen door het hele recruitmentproces, vanaf het moment dat een vacature vrij komt tot het moment van pre-/onboarding.

Ben jij benieuwd naar het effect van een strategisch recruitmentplan en waar je begint met het opstellen van zo’n plan? Download dan het document ‘Alles over een strategisch recruitmentplan’ door dit formulier in te vullen..

Leergang strategisch recruitment
Ben jij een ervaren recruiter en op zoek naar oplossingen voor grote wervingsproblemen? Dan helpen wij je graag met het bedenken van langdurige, duurzame en structurele oplossingen tijdens de Leergang Strategisch Recruitment met startdatum 10 november.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ