Advertorial: Schrijven van Vacatureteksten

Tamara de Man Op 01 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 317x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial: Schrijven van Vacatureteksten

Optimaliseer jouw vacatureteksten

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarom is het belangrijk dat je dit zo goed mogelijk onder de knie krijgt. Tijdens de workshop ‘Schrijven van Vacatureteksten’ leer je hoe jij jouw eigen vacatureteksten kunt optimaliseren voor de juiste doelgroep. Daarnaast staan we stil bij ChatGPT en hoe jij kunstmatige intelligentie kunt gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw vacatureteksten.

De workshop wordt gecombineerd met een e-learning. Bij inschrijving voor de workshop ontvang je toegang tot de E-learning Vacatureteksten. Deze kun je volgen via een smartphone, tablet of gewoon via je computer.

Op 11 maart begint de workshop om 13.30 uur. Tijdens de workshop ga je samen met de docent en mededeelnemers praktisch aan de slag met je eigen vacatureteksten om zo het geleerde van de online training in de praktijk toe te passen op je eigen vacatureteksten.

De e-learning in combinatie met de workshop zorgt ervoor dat jij na afloop:

  • Doelgroepgerichte vacatureteksten kunt schrijven
  • Weet hoe jouw vacatureteksten gevonden worden door zoekmachines
  • Wervende vacatureteksten weet te schrijven
  • Weet wat de randvoorwaarden zijn voor goede vacatureteksten
  • Weet hoe je kunstmatige intelligentie kunt gebruiken ter inspiratie voor jouw teksten
  • Verbeterpunten hebt voor jouw eigen vacatureteksten

De workshop wordt gegeven door een expert (Mariska van Waardenburg-Smits) op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en zorgt voor een interactieve en leerzame sessie. Je verlaat de workshop met nieuwe inzichten en vaardigheden.

Dit vonden deelnemers van de workshop

Oud deelnemers zijn erg te spreken over de workshop en beoordelen deze met een 8.1 gemiddeld! Hieronder een aantal reacties van enthousiaste deelnemers:

Het was fijn om tijdens de praktische workshop ook echt aan de slag te gaan met je eigen vacaturetekst. En feedback krijgen op een herschreven vacaturetekst is natuurlijk helemaal handig!

Erg leuke en informatieve training. Zowel de online modules als de fysieke training hebben zeker nuttige inzichten gegeven.

Prettige docent en veel dingen geleerd die direct toepasbaar zijn.

Samen leren met een collega

De training leent zich ideaal om samen met jouw collega van HR, Communicatie of Recruitment te volgen. Schrijf jij je samen met je collega (of kennis, vriend of familielid) in in de week van 12 tot en met 16 februari? Dan kun je profiteren van de Valentijnsactie en ontvang je maar liefst 14% duo korting.

Belangrijkste informatie op een rij

Wanneer:

11 maart 2024 van 13:30 uur tot 17:00 uur

Investering:

€559,- exclusief BTW

Locatie:

Weena 200, Toren C, derde etage
3012 NJ Rotterdam

Meer weten?

Voor meer informatie over de workshop kun je deze factsheet downloaden.

Deel dit artikel:

Tamara de Man

Opleidingscoördinatorbij Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Premium partners Bekijk alle partners