Adv: Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Redactie Op 18 mei 2010
Gem. leestijd 2 min 5329x gelezen
Deel dit artikel:

Tijdens de Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie van de AMC Academie leert u niet alleen alles over arbeidsmarktcommunicatie, maar gaat u er actief mee aan de slag voor uw eigen organisatie. Wanneer u zich inschrijft vóór 25 mei 2010 ontvangt u 10% vroegboekkorting op uw deelname.

In 2,5 dag leren over en aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie
Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseert de AMC Academie dé Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Van 23 tot en met 25 juni 2010 leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie anno 2010. In een informele sfeer worden alle mogelijkheden op het gebied van personeelswerving doorgenomen: van directe (online) werving tot employer branding en employee relationship management.

Aan de slag voor uw eigen organisatie
Tijdens de Summercourse gaat u naast de theorie actief aan de slag met uw eigen organisatie en die van andere deelnemers tijdens een van de cases. Zo is er voldoende ruimte om uw eigen vraagstukken voor te leggen aan uw collegadeelnemers en de twee docenten.

10% vroegboekkorting tot 25 mei a.s.
Bij inschrijving vóór 25 mei 2010 ontvangt u 10% korting op uw deelname. Kijk voor meer informatie zoals het programma, de docenten, de locatie op de Veluwe en om u in te schrijven op de website van de AMC Academie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners