Advertorial ‘Van leren naar dansen: een zomer vol kansen!’

Tamara de Man Op 05 juni 2023
Gem. leestijd 2 min 63x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial ‘Van leren naar dansen: een zomer vol kansen!’

Ontdek leer en vier de zomer! De zomer is het perfecte moment om nieuwe dingen te leren en daarom heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een speciale actie voor jou in petto.

Ontdek, leer en vier de zomer

Het weer wordt mooier, de dagen langer en de zomervakantie staat te trappelen voor de deur. Vakantietijd; een heerlijk moment om te ontspannen van de drukke dagen. Maar wist je dat de zomer het perfecte moment is om nieuwe dingen te leren? Juist in deze periode kun je je brein prikkelen en nieuwe vaardigheden opdoen, zodat je in september vol frisse energie en nieuwe ideeën aan de slag kunt gaan.

Een zomer vol kansen!

Speciaal om het leren in de zomer te stimuleren heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een leuke actie voor jou in petto. Wanneer je je inschrijft voor een van onze trainingen die in juni van start gaan, ontvang je een gratis ticket ter waarde van € 249,- voor het onvergetelijke Festival Recruitment in de Zon op vrijdag 15 september. Gebruik hiervoor bij aanmelding voor een training de code: Werf&Festival

Tijdens het Festival Recruitment in de Zon schaaf je niet alleen jouw kennis bij over uiteenlopende onderwerpen zoals Diversiteit & Inclusie, DISC drijfveren voor recruiters, skills en AI, het belooft vooral een dag vol gezelligheid te worden.

De volgende trainingen doen mee met deze actie:

 • Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation
  Recruitment Marketing & Automation is de meest ideale combinatie tussen inbound arbeidsmarktcommunicatie, recruitment tech, data en sourcing. Leer kandidaten te verleiden, een relatie op te bouwen en op het juiste moment te benaderen.
 • Leergang Strategisch Recruitment
  In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor het management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.
 • Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie
  Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Update je kennis én ga aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie voor jouw eigen organisatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Meer informatie over de opleidingen vind je via deze link. 

Er gelden een aantal voorwaarden:

 • Deze actie is niet gelding in combinatie met andere acties
 • Niet mogelijk met terugwerkende kracht

Vragen?

Heb je vragen over de actie of wil je weten welke opleiding het beste past bij jouw eigen leerbehoefte of dat van jouw collega’s? Neem dan contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie via 088 730 28 88 of het e-mailadres info@arbeidsmarktcommunicatie.eu.

 

Deel dit artikel:

Tamara de Man

Opleidingscoördinatorbij Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Premium partners Bekijk alle partners