Adv: Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Redactie Op 11 januari 2011
Gem. leestijd 2 min 2042x gelezen
Deel dit artikel:

De arbeidsmarkt is aan het veranderen. De werkloosheid daalt al een klein jaar en verschillende  sectoren en beroepsgroepen  hebben nu al te maken met enorme tekorten. Veel werkgevers zullen de komende  tijd zitten met vragen als: Waar vind ik mijn arbeidspotentieel, hoe benader ik hen en hoe voorkom ik dat mijn concurrent mij voor is? Zijn dit ook vragen die nu in uw organisatie spelen?

De AMC Academie helpt u in 2,5 dag aan de antwoorden
Van 26 t/m 28 januari 2011 organiseert de AMC Academie de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze 2,5 daagse  intensieve training leert u o.a. hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw werkgeversmerk en het opstellen van lange termijn plannen.

Uw situatie, maar ook leren vakgenoten
Tijdens de wintercourse is er veel ruimte  voor vragen die gaan over uw wervingsdoelstellingen en situatie.  Middels realistische oefencases gaat u actief aan de slag met het geleerde.  Ook kunt u uw ervaringen delen met uw vakgenoten. Met welke vraagstukken hebben zij te maken en hoe denken zij deze aan te vliegen?  

Nog 2 weken om u in te schrijven
Uw wervingsdoelstellingen voor 2011 – 2013 halen en uw employer brand uniek en onderscheidend houden? Schrijf u dan snel in voor de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Deze vindt slechts 1 maal plaats in 2011. Deelnamekosten zijn €2.395,00. Dit is inclusief 2 overnachtingen in een 4-sterrenhotel en alle consumptie.  Kijk voor meer informatie zoals het programma, de docenten, de locatie en om u in te schrijven op de website van de AMC Academie.


Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners