Advertorial: Word e-recruiter in 3 dagen

Redactie Op 27 juli 2010 Gem. leestijd 2 min1562x gelezen
Deel dit artikel:

Door internet en nieuwe wervingstechnologieën is de zichtbaarheid van werknemers en werkgevers enorm veranderd. E-recruitment is dan ook uitgegroeid tot een volwaardig vakgebied. Voor Rise en de AMC Academie de aanleiding om voor de 2e maal de training ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ te organiseren.

Intensieve en praktijkgerichte training
Tijdens ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ gaat u naast de theorie, actief aan de slag met sourcen, searchen, benaderen van kandidaten en (personal) branding. Dit doet u voor uw eigen organisatie, maar u staat ook stil bij de uitdagingen van andere deelnemers. U leert hoe u alle nieuwe internettechnieken succesvol kunt integreren in uw huidige recruitmentstrategie. De driedaagse training vindt dit jaar maar één keer plaats en wordt in Nunspeet gegeven door de twee oprichters en trainers van de toonaangevende opleidingen Rise en AMC Academie, respectievelijk Ricardo Risamasu en Geert-Jan Waasdorp.

In drie dagen weet je alles over e-recruitment
Deelnemers volgen de training ‘Word e-recruiter in 3 dagen’ als zij snel, volledig en intensief alle kennis op een professionele en gedegen wijze willen opdoen over e-recruitment. Na deze training heeft u niet alleen veel kennis opgedaan, maar bent u ook in staat om dit effectief en professioneel tot uitvoer te brengen in de dagelijkse praktijk.

Alle ins & outs van het vakgebied komen aan bod. Daarbij worden deelnemers geïnspireerd door vele voorbeelden en worden praktische handvatten aangedragen voor de eigen dagelijkse praktijk. Daar er slechts plaats is voor 16 deelnemers is er veel ruimte voor het delen van kennis en ervaringen met collegadeelnemers. Daarnaast werkt u veelvuldig in kleine groepen aan opdrachten om het geleerde direct in de praktijk te kunnen brengen. Eigen casuïstiek van de deelnemers staat hierbij centraal.

Word e-recruiter in 3 dagen
De driedaagse training vindt plaats van woensdag 8 september t/m vrijdag 10 september 2010 en is geheel verzorgd. Kijk voor meer informatie over deze eenmalige training in 2010 op de website van de AMC Academie en download de brochure!

Actie
Deelname tweede persoon van dezelfde organisatie voor € 1.495,00 bij aanmelding voor 31 augustus 2010!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency