Alle brokers en w&s-bureaus nu verzameld in één RPO-gids

Peter Boerman Op 15 december 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1308x gelezen
Deel dit artikel:
Alle brokers en w&s-bureaus nu verzameld in één RPO-gids

De werving- en selectiebureaus, inhuurbrokers en Managed Service Providers (MSP) van Nederland zijn nu samengebracht in één betrouwbaar en online overzicht.

De RPO-gids, oftewel: Recruitment Process Outsourcing-gids, is een initiatief van adviesbureau Labor Redimo, dat benadrukt geen enkel belang erbij te hebben, behalve overzicht scheppen in een vrij onoverzichtelijke markt en gebruikers te willen helpen bij het bepalen van het wervingsbeleid (vast|flex), outsourcingstrajecten en inkooptrajecten.

Vier vragen centraal

De opzet van de RPO-gids is eenvoudig. Vier vragen van staan centraal.

  1. Welke bureaus zijn er?
  2. Welk type diensten leveren zij?
  3. Hoe ziet hun kandidatennetwerk eruit?
  4. Welke referenties kunnen zij overleggen?

Op basis van openbare gegevens zijn de grotere en bekende bureaus in de RPO-gids opgenomen. Bureaus die nog niet zijn opgenomen, kunnen zich tot februari 2016 gratis registreren. Later in 2016 volgt een tweede registratieronde.

Gratis registreren, gratis raadplegen

Labor Redimo neemt de kosten van de RPO-gids voor haar rekening om de betrouwbaarheid te garanderen. Alle bekende bureaus kunnen zich gratis registreren. Labor Redimo geeft nadrukkelijk geen advies ten aanzien van de kwaliteit van de bureaus en hun RPO-diensten. Iedereen kan op de site van Labor Redimo de RPO-gids gratis raadplegen.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners