April is dé maand van de Werf&-Awards

Peter Boerman Op 03 april 2016
Gem. leestijd 2 min 1177x gelezen
Deel dit artikel:
April is dé maand van de Werf&-Awards

Werf& heeft iets nieuws: we gaan in juni prijzen uitreiken. En wel voor de hele recruitmentmarkt! Alles maakt kans, als het maar impact (gehad) heeft…

Of het nou een mooie recruitmentcasus is, een opvallende campagne, een goeie 1-april-grap, een mooie game, of gewoon een geslaagde vacaturetekst waar je erg trots op bent: alles is welkom, zolang het maar iets te maken heeft met werving en selectie.

Inzenden is makkelijk

De Werf& Awards worden op 16 juni voor het eerst uitgereikt. Er zijn een paar categorieën: de meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatiecase en de meest impactvolle recruitmentcase van Nederland. In elke categorie is zowel een jury- als een publieksprijs te winnen. Inzenden voor deze nieuwe, maar ongetwijfeld invloedrijke prijs is even simpel als goedkoop: gewoon een formuliertje invullen, en het is nog gratis ook. Een ander nomineren mag trouwens ook.

Bekijk hier al enkele inzendingen:

Feestje van het vak

De Werf& Awards moeten ‘het feestje van het vakgebied’ worden. Alle inzendingen komen op Werf-en.nl te staan en moeten inspireren en prikkelen om het vak verder te professionaliseren. Hoe dan ook wordt je werk in de etalage van het vak gezet. En dat is natuurlijk ook altijd leuk. Want waar je trots op bent, dat mag gevierd worden!

April is de Award-maand

De hele maand april is door de organisatie uitgekozen als ‘de maand van de Awards’. Cases voordragen kan tot 22 april. Op 29 april stopt de daadwerkelijke inzending. Vanaf 9 mei kan iedereen via de site stemmen. Op 2 juni komt vervolgens de vakjury bij elkaar en de uitreiking vindt 16 juni plaats. En zeg nou zelf: jij hebt toch ook vast wel iets gedaan het afgelopen jaar waarop je trots bent en dat je graag wilt delen met al je vakgenoten? Nou dan, wat let je dan?

Meer weten?

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners