Arbeidsmarkttrends 2016-2020 – de wereld werft weer [adv]

Redactie Op 23 september 2015
Gem. leestijd 2 min 1891x gelezen
Deel dit artikel:
Arbeidsmarkttrends 2016-2020 – de wereld werft weer [adv]

Het jaarlijks terugkerende event Arbeidsmarkttrends wordt dit jaar in een nieuwe De Wereld werft vorm georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&. Deze middag biedt u concrete input voor uw arbeidsmarktstrategie en wervingsaanpak voor 2016 en verder. Een dag met inhoud, inspiratie, ideeën en netwerkmogelijkheden.

‘Future-proof’

De sprekers Christy Hekkema, Ronald Van Driel, Aad van der Werf, Jari Kloppenburg en Geert-Jan Waasdorp nemen u op donderdag 19 november mee in het werven van talent voor de toekomst van uw organisatie. Aan de hand van feiten, cijfers, ontwikkelingen, trends en praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de arbeidsmarkt van vandaag en blikken we alvast vooruit naar (over)morgen. Hoe worden u, uw organisatie en uw medewerkers ‘future-proof’. Onder andere de volgende vragen worden tijdens het event beantwoord:

  • Big data, robotisering, virtueel werken… Wat gebeurt er nu echt op de arbeidsmarkt?
  • Hoe ziet een moderne (agile) recruitmentorganisatie eruit die flexibel mee kan bewegen op ad-hoc vragen op bedrijfskritische doelgroepen?
  • Hoe heb ik continu grip op interne en externe arbeidsmarktontwikkelingen en hoe vertaal ik dit door naar wervingssucces, mobiliteit en employability?
  • Hoe ziet employer branding er in de toekomst uit?
  • Welke vragen moeten we stellen om talent aan te nemen dat niet binnen 2 jaar wordt gereorganiseerd?
  • Wat zijn de innovaties en succesverhalen op de arbeidsmarkt?

Partners tijdens het event zijn Compagnon, Intelligence -Group, Nr29, De Wereld Werft en Zipconomy.

Vroegboekactie 3=2

Het event Arbeidsmarkttrends 2016-2020 leent zich ideaal om samen met uw collega’s te volgen. Bij inschrijving uiterlijk 1 oktober 2015 met 3 personen van dezelfde organisatie, betaalt u slechts voor 2.

Download de brochure

Wilt u ook op de hoogte zijn van de laatste trends voor nu en de toekomst en een middag de gelegenheid hebben om met vakgenoten ideeën op te doen? Lees meer informatie of bekijk de video op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Download de brochure voor het complete programma en informatie over de sprekers of schrijf direct in.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners