Home Werf& Awards Publieksjury

Publieksjury

Van maandag 27 maart 2017 10.00 uur tot en met vrijdag 7 april 17.00 uur kon je stemmen op de Voorselectie van de Werf& Awards en bepalen welke cases worden genomineerd voor een Werf& Award 2017.

Het is nu niet meer mogelijk om te stemmen.

Voorselectie Recruitment

Bekijk hieronder de 8 cases in de categorie Recruitment. Door op de caselink te klikken opent zich een venster met de samenvatting van de case.

Voorselectie Arbeidsmarktcommunicatie

Bekijk hieronder de 8 cases in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie. Door op de caselink te klikken opent zich een venster met de samenvatting van de case.

Veelgestelde vragen

Je kunt per persoon één keer stemmen. Per keer stemmen kun je in totaal 3 cases nomineren in de categorie Recruitment en 3 in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie.

Om te verifieren dat per persoon maar één keer wordt gestemd, moet je inloggen met je LinkedIn.

Naast de eerste voorkeur vragen we je ook een 2e en 3e voorkeur per categorie te kiezen. Let op dat je slechts eenmaal een case kiest per categorie, anders telt jouw stem niet meer mee.

Je kunt alleen stemmen door met jouw LinkedIn-profiel in te loggen. Het is niet mogelijk om op een andere manier te stemmen.

Tijdens het nomineren kun je aangeven of je kans wilt maken op het winnen van een vrijkaart voor Werf& Live op 11 mei 2017 t.w.v. € 395,-. Uiterlijk 20 april horen de winnaars persoonlijk of ze een vrijkaart hebben gewonnen.

Staat er een antwoord niet bij, stel dan je vraag via: live@werf-en.nl.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen