Bedrijfsvideo over werken bij Sentia, ‘the rockstars of engineering’

Peter Boerman Op 12 april 2016
Gem. leestijd 2 min 761x gelezen
Deel dit artikel:
Bedrijfsvideo over werken bij Sentia, ‘the rockstars of engineering’

Bedrijfsvideo Sentia met de volgende lading:
“We are Sentia. We are the rockstars of engineering. We love implementing and managing complex infrastructures.” Lees de hele case van Sentia die is ingezonden in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie voor de Werf& Awards.

Case Sentia

Omschrijving van de case

Sentia groeit hard! En daarmee neemt de omvang van het personeel ook snel toe.
Naast dat we zelf ons uiterste best doen om goede kandidaten te vinden, werken we ook hard aan ons imago en de profilering van Sentia op de arbeidsmarkt.
Want Sentia heeft genoeg te bieden!

Een dynamische bedrijf dat volop in beweging is op het gebied van hosting in de IT-branche. Een enthousiast team, dat inmiddels al meer dan 300 personen telt, dat 24/7 voor de klant klaar staat als het gaat om het hosten van kritieke bedrijfsapplicaties.

In deze bedrijfsfilm van Sentia willen we laten zien waar we ons mee bezig houden en een sfeerbeeld neerzetten van deze leuke organisatie wat zich laat omschrijven als
“jonge start up cultuur binnen een volwassen organisatie”

Wat was de impact van de case?

Impact:
– Sfeerbeeld neerzetten van Sentia
– Medewerkers die trots zijn op hun bedrijf, dit nu ook kunnen uitspreken in de video.
– Maar aangezien de video nog maar net gelanceerd is, kunnen we de impact nog niet echt meten, los van het feit dat de video al wel vaak is gedeeld, geliked etc op Social Media.

Waarom moet deze case een Werf& Award winnen?

Omdat Sentia nog niet een gevestigde naam heeft binnen de IT Hosting, maar ik daar heel hard aan zou willen werken om dat beeld te veranderen, gezien de mooie dingen waar hier aan gewerkt wordt samen met alle collega’s!

Credits case

De volgende personen, afdelingen en/of externe partijen zijn betrokken bij de case:

Nvt

Ook kans maken op een Werf& Award?

Maak ook kans op een Werf& Award en stuur uiterlijk 29 april 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Werf& Awards.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners