Ben jij er 6 december bij?

Redactie Op 26 november 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1353x gelezen
Deel dit artikel:

Ben jij er 6 december bij?Over anderhalve week, op donderdag 6 december, vindt alweer de 4e editie van het vakevent De Wereld Werft plaats. Inmiddels is het aantal inschrijvingen de 200 gepasseerd. Kom jij 6 december ook naar Amsterdam om de nieuwste mogelijkheden in het vakgebied te ontdekken en ervaringen uit te wisselen?

De Wereld Werft

De Wereld Werft (DWW) is hét event voor arbeidsmarktcommunicatie en werving en biedt je de ultieme gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Dit jaar is het thema: Indruk en Impact. Naast een plenair programma met sprekers van Defensie, FrieslandCampina en Randstad, kun je als deelnemer tweemaal je eigen break-out sessie kiezen. De onderwerpen die aan bod komen in de break-out sessies zijn o.a. doelgroepgericht werven, searching, seo, social media referral, video recruitment, employer branding, arbeidsmarktonderzoek, de laatste trends en ontwikkelingen en vele praktijkcases.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wie een jaarabonnement heeft op Werf& magazine, krijgt korting bij deelname aan DWW. Heb je nog geen abonnement, schrijf dan nu in voor het event. Je ontvangt dan naast een toegangsbewijs ook een gratis jaarabonnement op Werf&!

Wacht niet te lang en schrijf je in

Donderdag 6 december nadert al snel en een aantal break-out sessies zijn al volgeboekt. Wil je DWW niet missen, wacht dan niet te lang en schrijf je snel in! Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website van De Wereld Werft.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners