Blue Monday? Nee, joh, helemaal happy kan ook!

Peter Boerman Op 18 januari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1848x gelezen
Deel dit artikel:
Blue Monday? Nee, joh, helemaal happy kan ook!

Maandag 19 januari is het Blue Monday, de officieel meest deprimerende dag van het jaar. Maar somber hoeft het helemaal niet te zijn.

Bij online marketingbureau Expand Online hebben ze zelfs een broertje dood aan Blue Monday en hebben ze geen zin hun humeur erdoor te laten verstieren. In plaats daarvan dopen ze de dag om in ‘Feel Good Monday‘ en doen ze dat vergezeld gaan van een vrolijke bedrijfsvideo:

En niet alleen aan het interne bedrijf zelf is gedacht, er is ook content geproduceerd, en wel in de vorm van een hippe infographic. Die – zoals het hoort – alle informatie over Blue Monday nog eens goed op een rijtje zet:

EXP_BLUEMONDAY_DEF

Als je dat ziet, blijkt het allemaal nog best mee te vallen met de depressiviteit van deze maandag. En ondertussen luisteren wij gewoon nog een keer naar de ‘oervaders’ van de Blue Monday: New Order, die er al een hit mee hadden in 1983, ruim 20 jaar voordat de derde maandag in januari wereldwijd officieel die titel verdiende. Worden we ook nog steeds best happy van…

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners