Boor zoekt vrouw

Peter Boerman Op 01 oktober 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1472x gelezen
Deel dit artikel:

Voor het project Sluiskil, combinatie BAM-TBI (Croon-Mobilis), is een nieuwe campagne opgestart, onder de titel ‘Boor zoekt vrouw’. Hiermee zoekt men beschermvrouwen voor twee nieuwe tunnelbuizen. Een heuse televisiecontest zal bepalen welke dames de titel  ‘tunnelpatin’ waardig zijn.

Tunnelpatin

Op 17 januari wordt de 80 meter lange tunnelboormachine tijdens een speciaal ritueel gedoopt door een zogenaamde tunnelpatin. Elke tunnelboormachine in de wereld wordt ingezegend en gedoopt en voorzien van een naam. Elke boorploeg heeft zijn eigen tunnelpatin, oftewel beschermvrouwe. Zij doopt de boor en komt bij de tunnelboorders op bezoek, met een luisterend oor, bemoedigende woorden en met koffie met wat lekkers. De Sluiskiltunnel zoekt twee geschikte beschermvrouwen, één voor elke tunnelbuis. In een spannende televisie-serie zal blijken wie de meest geschikte kandidates zijn. Een jury zal samen met de inwoners van Zeeland de twee beschermvrouwen kiezen, één voor elke tunnel.

Meer informatie

Wil je meer weten? Kijk dan op de website. Daar vind je ook hoe je je kunt aanmelden.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners