Advertorial Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Shaista Raghoebarsing Op 24 mei 2023 Gem. leestijd 3 min317x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Op 29 juni en 30 juni 2023 organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie de 15e Bootcamp Arbeids­markt­communicatie.

Aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie ga je met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met jouw eigen arbeids­markt­communicatie. In twee dagen til jij je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Jouw kennis wordt geüpdatet en je gaat direct aan de slag voor jouw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door vakexperts Roos Lavrijsen en Martijn Hemminga.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin je werkt aan jouw eigen arbeids­markt­communicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie heb je niet alleen jouw kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeids­markt­communicatie­strategie en -operatie.

 

Beoordeeld op Springest met een 8,6

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie een 8,6 gemiddeld, gebaseerd op 94 ervaringen.

“Compleet, professioneel, interactief en inspirerend trainingsprogramma waarin alle facetten van het AMC vak aan bod kwamen, middels zowel de theorie als praktijk. Fijn dat naast wat inhoudelijke kennis ook best practices werden gedeeld en we zelf met opdrachten aan de slag gingen. Er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. De docenten gaven goede tips en tricks voor vraagstukken die de revue passeerden. ” – Mieke Jager

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met een collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat je snel je arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. Je profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-bamc.

Download de brochure

Download de brochure voor meer informatie en neem een kijkje  op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Backoffice
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency