Advertorial Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Shaista Raghoebarsing Op 23 mei 2022 Gem. leestijd 3 min264x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Op 30 juni en 1 juli 2022 organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie weer de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie.

Aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met uw eigen arbeids­markt­communicatie. In twee dagen tilt u uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Alix Hensen Verbaten en Martijn Hemminga.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin u werkt aan uw eigen arbeids­markt­communicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeids­markt­communicatie­strategie en -operatie.

Beoordeeld op Springest met een 8,5

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie een 8,5 gemiddeld, gebaseerd op 90 ervaringen.

“Compleet, professioneel, interactief en inspirerend trainingsprogramma waarin alle facetten van het AMC vak aan bod kwamen, middels zowel de theorie als praktijk. Fijn dat naast wat inhoudelijke kennis ook best practices werden gedeeld en we zelf met opdrachten aan de slag gingen. Er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. De docenten gaven goede tips en tricks voor vraagstukken die de revue passeerden. ” – Mieke Jager

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u snel uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-bamc.

Download de brochure

Download de brochure voor meer informatie en neem een kijkje  op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS