Home Tech BREAKING: Facebook komt spreken op Werf& Live

BREAKING: Facebook komt spreken op Werf& Live

675 keer
2
facebook sief 2

Facebook op een Nederlands podium? Het komt zelden voor. Maar Werf& Live heeft het voor elkaar: op 17 mei komt recruiter Sief Khafagi vertellen over de recruitmentaanpak van ’s werelds grootste sociale medium.

Met ex-Apple-medewerker en voormalig bureau-eigenaar Khafagi als keynote speaker begint het programma voor het grootste Nederlandse evenement voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment aardig vorm te krijgen. Zo zijn er naast Facebook bijvoorbeeld ook sprekers toegezegd van (onder meer) Hudson’s Bay, Defensie, NCOI, Hilverzorg, HMS Host International, Young Capital en KPN.

  • Meteen inschrijven kan hier

Komst van Facebook is bijzonder

Dat Facebook heeft toegezegd te komen spreken is bijzonder. Het bedrijf ligt momenteel onder vuur, vanwege een privacyschandaal met Cambridge Analytica. Aan de andere kant ontplooit het ook allerlei initiatieven op recruitmentgebied. Zo wordt Facebook Jobs, de uitdager van LinkedIn, momenteel uitgerold naar meer dan 40 landen.

Waarom bereiden we sollicitanten zo slecht voor?

Khafagi zal tijdens zijn keynote echter vooral het zware werving- en selectieproces behandelen dat het bedrijf heeft voor de enkele honderdduizenden sollicitanten die het jaarlijks zelf krijgt. Hij zal daarbij uitleggen waar het volgens hem nu nog vaak misgaat: in het voorbereiden van sollicitanten op het gesprek. ‘Recruiters geven nu nog generieke tips als: ‘Doe je best’ of ‘Wees jezelf’, of nog erger. Wat kunnen we doen om dat te verbeteren, zonder het hele sollicitatiegesprek alvast te verklappen?’

‘Een beter voorbereide kandidaat kan wel eens de ‘secret sauce‘ zijn voor betere wervingsresultaten’

Volgens Khafagi kan een beter voorbereide kandidaat wel eens de ‘secret sauce‘ zijn voor betere wervingsresultaten. En hij legt tijdens Werf& Live graag uit hoe je dat kunt bereiken.

Viering van het eerste jubileum: 10 jaar Werf&

Werf& Live vindt dit jaar plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort, een mooie industriële locatie in het midden van het land. Tijdens deze derde editie van Werf& Live wordt tevens het 10-jarig bestaan van Werf& gevierd. Daarnaast vindt op het evenement ook de uitreiking plaats van de inmiddels felbegeerde Werf& Awards, de jaarprijzen voor werving en selectie met impact (waarvoor je nog tot en met vandaag kunt stemmen…).

Inschrijven voor Werf& Live?

  • Meteen inschrijven voor dit topevenement? Dat kan hier.
  • Of liever eerst nog wat meer informatie?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here