Bullhorn Engage London 2019 – Het grootste recruitment evenement in het VK! [adv]

Engage London is terug in 2019 en is gevuld met interessante breakout sessies, mooie kansen om te netwerken, een inspirerende keynote spreker, hands-on Bullhorn training en nog veel meer.

Werf& gastredacteur Op 09 augustus 2019
Gem. leestijd 3 min 434x gelezen
Deel dit artikel:
Bullhorn Engage London 2019 – Het grootste recruitment evenement in het VK! [adv]

Wat is Engage London?

Engage London is het toonaangevende internationale staffing en recruiting event. Tijdens dit meerdaagse event komen recruitment leiders en professionals bijeen voor zowel nieuwe inzichten in de branche als producttrainingen van het Bullhorn platform. Engage is de perfecte plek om nieuwe connecties te maken en te leren van de beste en slimste professionals in het veld, maar tegelijkertijd is het zo kleinschalig dat er genoeg ruimte is om te connecten met al je staffing vrienden.

Het thema dit jaar is ‘The Power of People’ Na de succesvolle editie van vorig jaar, kun je ook in september 2019 alleen maar kwalitatieve content verwachten. Tijdens Engage London leer je onder anderen hoe je de power of people in kunt zetten om:

  • Het tekort aan talent te tackelen met nieuwe strategieën
  • Werknemers om te scholen om nieuwe talentpools te creëren
  • In contact te komen met kandidaten en klanten

Waarom je bij Engage London aanwezig moet zijn?

Tijdens Engage London leer je van de beste en slimste professionals in het veld, kun je netwerken met collega’s uit de branche en ontdek je hoe je effectiever in contact kunt komen met klanten, talent en leiders. Er komen bezoekers uit alle hoeken van Europa. Niet alleen uit Engeland, maar je kunt ook in contact komen met gelijkgestemden uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en nog veel meer landen. Registreer je vandaag nog om de laagste prijs per ticket te bemachtigen en toegang te krijgen tot exclusieve content van de breakout sessies van vorig jaar.

Wie kun je zien spreken tijdens Engage London 2019?

Gedurende twee dagen zal een geweldige samenstelling van keynote en break-out sprekers je leren hoe je jouw branche, je bedrijf en mensenlevens kunt transformeren met de kracht van mens en technologie. We hebben een hele rij inspirerende en slimme sprekers klaar staan. Lees hier wie je onder andere kunt verwachten:

Dr. Marcia Goddard

Dr. Marcia Goddard is een neurowetenschapper en momenteel werkzaam voor &Ranj. Met een Master diploma in klinische neuropsychologie en een PhD in sociale neurowetenschappen werkt Marcia aan het bouwen van bruggen tussen de wetenschap en bedrijven en werkt ze aan hoe je sterke samenwerkingen kunt realiseren. In 2016 begon ze bij YoungCapital, een van de grootste recruitmentbureaus in Nederland. 

Recent is Marcia begonnen bij &Ranj waar ze verantwoordelijk is voor het integreren van de wetenschap in de manier van werken en doet ze studies om de effectiviteit van hun producten te onderzoeken en verbeteren. Dr. Goddard zal spreken over haar meest recente domein van geavanceerd academisch onderzoek (en iets waar we allemaal wel eens last van hebben): stress en de impact ervan op recruiters.

Lees meer over de sessie van Dr. Goddard

Barones Karren Brady CBE

Barones Karren Brady CBE staat bekend als ‘The First Lady of Football’ en heeft een carrière gehad in de politiek, sport en op televisie als mentor bij het BBC One programma ‘The Apprentice’. Uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar, Ultimate Entrepreneur en naast 50 internationale mensen ter wereld is Barones Karren Brady een van de meest gerespecteerde vrouwen in het zakenleven van het VK.

Op Engage London zal Barones Brady een inspirerende keynote sessie houden over het creëren van een duurzame cultuur van wereldklasse die bevorderlijk is voor het moreel en het succes van de werknemers. Ze zal het hebben over onderwerpen als het motiveren van interne medewerkers, aannemen voor succes, het stimuleren van een gelijkwaardige en respectvolle omgeving in een tijdperk waarin genderneutraal centraal staat. Daarnaast spreekt ze over het groeien van een organisatie in het midden van politieke en economische uitdagingen.

Lees meer over de sessie van Barones Karren Brady CBE

En nog veel meer…

Naast deze twee toonaangevende sprekers hebben we nog veel meer experts klaar staan die je tijdens het tweedaagse evenement zullen inspireren. En als dat allemaal nog niet genoeg is, zal special guest en komediant Jake Lambert je zeker laten lachen tijdens de afsluiting van het tweedaagse evenement. 

Bekijk hier de volledige agenda om te zien wat je kunt verwachten en registreer je vandaag nog. Voor aanwezigen uit Nederland en België  hebben we daarnaast op maandagavond een netwerkborrel georganiseerd in het London Hilton Metropole (waar Engage London plaatsvindt) om alvast te kennis te maken met alle internationale bezoekers voorafgaand aan het event.

Hoe is het om aanwezig te zijn bij Engage London?

Engage London is een uniek recruitment evenement. Bekijk de recap van de hoogtepunten van vorig jaar hieronder.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners