Voorwaarden voor inzending nominaties

Tijdens de Werf& Bureaurecruitment Awards onderscheidt de jury van branche-platform Werf& de beste bureaurecruiter en het beste bureau, en welke dus een voorbeeld zijn voor het vakgebied, met een prijs. De jury maakt haar keuze in elke categorie uit bureaus- en bureaurecruiters die door het publiek of door henzelf zijn ingezonden of zijn genomineerd. Wil jij in één of beide categorieën een nominatie inzenden? Dan vragen we je rekening te houden met de voorwaarden voor genomineerden zoals hieronder omschreven.

 

Bureaurecruiter

De bureaurecruiter die je aandraagt heeft in 2022 iets gedaan waardoor hij of zij een voorbeeld is voor het vakgebied bureaurecruitment.

 

Bureau

Het bureau dat je aandraagt heeft in 2022 iets gedaan waardoor het bureau een voorbeeld voor het vakgebied bureaurecruitment

 

Inzenden

Je kunt een bureau of -recruiter aandragen voor een nominatie. Dit kan jij zelf of het bureau zijn waar je werkt, maar je kan ook een bureau of -recruiter of bureau aandragen waar je enthousiast over bent.

Vanaf 15 december 2022 tot en met 23 februari 2023 zijn inzendingen welkom.

Let op: de organisatie van deze awards houdt zich ten alle tijden het recht voor om onethische, beledigende of anderszins aanstootgevende inzendingen te weigeren. Aan het doen van een inzending zijn geen kosten verbonden.

 

Wie kan inzenden?
Naast iedere bureaurecruiter, kan iedere organisatie (amc-, media-, w&s-, uitzend- en detacheringsbureau) met een Nederlandse vestiging een inzending doen.

 

Openbaarmaking

  • Met het doen van een inzending is Werf& gerechtigd het materiaal te gebruiken en te publiceren op o.a. werf-en.nl en de bijbehorende social media kanalen;
  • Met het doen van een inzending ga je ermee akkoord dat Werf& jouw inzending mag publiceren en openbaar maken op haar website, op bijbehorende social media kanalen en eventueel tijdens het Bureaurecruitment Live op 28 maart 2023;
  • De genomineerde bureaus die tot de finale zijn doorgedrongen zijn op 8 maart beschikbaar om de jury op hun kantoor te verwelkomen. Wanneer je als bureaurecruiter tot de finale bent doorgedrongen ben je beschikbaar om op 8 maart een presentatie te verzorgen op een locatie in midden Nederland;
  • Je bent 28 maart 2023 live beschikbaar om een eventueel gewonnen award in ontvangst te nemen tijdens Bureaurecruitment Live in Utrecht.