Voorwaarden voor inzending cases

Tijdens Total Talent Summit (NL) op 21 maart 2024 reikt de jury de Total Talent Management Awards uit. Op de Total Workforce Summit in België (21 november 2024) krijgen de winnaars een podium om hun case en innovatie te presenteren.

Er zijn twee awards. Wil jij in één van deze categorieën een case inzenden? Dan vragen we je rekening te houden met de voorwaarden zoals hieronder omschreven.

 

Award 1: Total Talent Management Award

Een award voor de beste case met een concrete toepassing van/voor Total Talent Management, voor vast én ingehuurd talent, in de praktijk.

Deze award richt zich op het verbindende tussen externe werving voor vast en ingehuurd talent. En/of het verbindende tussen interne mobiliteit of talent ontwikkeling voor vast en ingehuurd talent. En/of een combinatie van beide.

Eventuele impactvolle initiatieven op gebied van total talent management, op organisatie, sectoraal, markt, land en/of internationaal niveau kunnen ook meedingen naar de Total Talent Management Award.

Belangrijk voor de toekenning van de award is dat de inzending een echte use case/(best) practice is die functioneel en operationeel is bij ten minste één organisatie. Bij de inzending moet een organisatie betrokken zijn waar dat vast en ingehuurd talent effectief werkt.

De case die ingezonden wordt dient als een voorbeeld voor het vakgebied van total talent management en als inspiratie voor andere organisaties.

Award 2: Total Talent Management Innovation Award

Deze award is voor (technologische) innovaties binnen het vakgebied van total talent management, waarbij de innovatie expliciet gericht is op zowel vast als ingehuurd talent en daar ook, waar nodig, onderscheid in maakt, en is gericht op de interne en/of externe arbeidsmarkt.

Belangrijk voor de toekenning van de award is dat de case een werkbaar en bestaande innovatie/verbetering of initiatief moet zijn. De case kan door tech-leveranciers en/of andere partijen zijn.

 

Inzenden

Vanaf 8 december 2023  tot en met 1 februari 2024 zijn inzendingen welkom.

Let op: de organisatie van deze awards houdt zich ten alle tijden het recht voor om onethische, beledigende of anderszins aanstootgevende inzendingen te weigeren. Aan het indienen van een case zijn geen kosten verbonden.

 

Wie kan inzenden?
Iedere organisatie (leverancier, bureau, werkgever, organisatie, juridische entiteit) met impact op de Nederlandse en/of Belgische markt, kan een case inzenden.

Inzendingen mogen eventueel in het Engels. De communicatie rond de awards en het event zelf zijn in het Nederlands en Engels gecombineerd.

 

Openbaarmaking

  • Met het inzenden van een case zijn Werf&/ZiPconomy/NextConomy gerechtigd het materiaal te gebruiken en te publiceren op o.a. werf-en.nl, zipconomy.nl, nextconomy.be, totalent.eu en totaltalentsummit.com en de hier bijbehorende social media kanalen;
  • Met het inzenden van een case ga je ermee akkoord dat Werf&/ZiPconomy/NextConomy jouw case mag publiceren en openbaar maken op haar websites, op bijbehorende social media kanalen en tijdens de TotalTalentSummit op 21 maart 2024;
  • De genomineerden die tot de finale zijn doorgedrongen zijn de middag van 6 maart 2024 beschikbaar om een presentatie te verzorgen op het kantoor van Werf& in Rotterdam;
  • Je bent 21 maart 2024 live beschikbaar om een eventueel gewonnen award in ontvangst te nemen tijdens TotalTalentSummit 2024 in Breda.
  • Je bent op 21 november 2024 beschikbaar om je case te presenteren tijdens de Total Workforce Summit in België (locatie nog niet bekend) (live of remote)

 

Zend jouw case in