Hoe de voltallige hospitality-sector meer kandidaten wil verwelkomen

Als klant ben je volop welkom in de hospitality-sector. Maar om dat in goede banen te leiden, zijn er ook volop kandidaten nodig. Een nieuwe, gezamenlijke campagne moet daarvoor zorgen. Hoe heeft die vorm gekregen?

Peter Boerman Op 12 juli 2023
Gem. leestijd 4 min 292x gelezen
Deel dit artikel:
Hoe de voltallige hospitality-sector meer kandidaten wil verwelkomen

Zelfs Harm Edens was er voor aangetrokken, als dagvoorzitter. Wat in eerste aanleg ‘een saaie bijeenkomst’ beloofde te worden, werd mede dankzij hem dan ook ‘een leuk event’. schreef de redactie van NRIT, kennispartner in de vrijetijdssector. Maar tegelijk ook een bijeenkomst waarin de grote uitdagingen voor de gastvrijheidssector ‘nog eens pijnlijk duidelijk werden’.

Laten we het dan ook zo zeggen: de lancering van de campagne Be My Guest, klap op de vuurpijl op de recente bijeenkomst, komt geen moment te vroeg. In deze campagne speelt James de hoofdrol. En hij moet jongeren van alle niveaus verleiden in de sector te komen werken, net zoals de sector zelf zijn klanten verleidt tot gezelligheid. In steeds andere rollen moet James laten zien hoe leuk werken in de hospitality-sector is, en daarmee jongeren ‘ inspireren en interesseren’, zoals campagneleider Teun...

Dit artikel gratis lezen?

Dit artikel is alleen beschikbaar voor Werf& Pro leden.

Waarom een Werf& Pro account super handig is:

  • Je krijgt toegang tot exclusieve content.
  • De homepage wordt aan de hand van jouw voorkeuren weergegeven.
  • Je ontvangt 2 keer per week onze nieuwsbrief;
  • Je krijgt 10% korting op al onze events*
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van onze partners.
  • Je download gratis het Jaarboek 2022/2023

*Exclusief RLN events

Maak binnen 1 minuut een gratis Werf& Pro account.

Registreren Al een account? Log dan hier in

Deze site onthoudt via een cookie die geplaatst wordt bij inloggen dat gebruikers na 48 uur weer worden uitgelogd. Als je het ‘remember me‘ vinkje aanzet onthoudt de site het voor 14 dagen. Dit geldt niet als je hebt ingesteld in je browser dat wanneer je deze site sluit je  ook meteen je cookies wist.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners