Carerix partnert met Jobdigger om betere leads te kunnen bieden

Peter Boerman Op 02 oktober 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 497x gelezen
Deel dit artikel:
Carerix partnert met Jobdigger om betere leads te kunnen bieden

Carerix is een samenwerking aangegaan met Jobdigger. Recruiters die met het ATS van de eerste werken kunnen daardoor nu makkelijker leads genereren.

Dankzij de integratie is gegevens kopiëren verleden tijd. Dat vermindert de kans op fouten en levert bovendien een tijdsbesparing op voor de recruiters. Zij hebben met één druk op de knop een compleet, nauwkeurig en actueel vacatureoverzicht, compleet met contactgegevens en zonder dubbele vacatures.

Hele arbeidsmarkt inzichtelijk

Jobdigger is een vacaturezoekmachine voor arbeidsmarktprofessionals. Het doel is om de hele online arbeidsmarkt (inclusief jobboards, sociale media en corporate websites) inzichtelijk te maken. Jobdigger richt zich op klanten als uitzendorganisaties, outplacementbureaus, recruiters en in arbeidsmarktanalyses geïnteresseerde bedrijven.

Uitzendbureaus en werving- en selectiebedrijven gebruiken de vacaturezoekmachine vooral voor leadgeneratie. Zo krijgen intercedenten te zien welke vacatures bedrijven binnen een straal van 15 kilometer recent hebben geplaatst.

Complete oplossing

“Andere bronnen, zoals Google, leggen maar een deel van de online vacaturemarkt bloot. Wij bieden met Jobdigger de meest complete, nauwkeurige en actuele oplossing voor arbeidsbemiddelaars op zoek naar leads”, aldus Björn Hijmans, oprichter en mede-eigenaar van Jobdigger. “Dankzij de integratie in Carerix kunnen recruiters in Jobdigger eenvoudig belangrijke leads vinden en vervolgens de rest van het salestraject oppakken. Een pilot is succesvol afgerond. Nu is de eerste gezamenlijke klant een feit; uitzendorganisatie Iduet. We hopen dat er nog vele volgen.”

Proactief inspelen op de vraag

“Voor Carerix heeft de samenwerking met Jobdigger belangrijke toegevoegde waarde”, stelt Reinald Snik, ceo van de leverancier van recruitmentsoftware. “Jobdigger geeft inzicht in de volledige Nederlandse online arbeidsmarkt. Het stelt onze klanten in staat om proactief in te spelen op de arbeidsvraag.”

Lees ook:

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners