Carerix Roadshow 2014 – Marktkansen en Trends

Peter Boerman Op 17 oktober 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 2817x gelezen
Deel dit artikel:
Carerix Roadshow 2014 – Marktkansen en Trends

Na de zeer succesvolle roadshow van 2013 met ruim 400 bezoekers organiseert Carerix op 27 november de Carerix Roadshow 2014 in het Postillion te Bunnik. Centraal staan de ontwikkelingen in de industrie en de roadmap van Carerix. Samen met de Carerix partners worden de diverse onderwerpen tot in detail belicht in parallelsessies. Ook is er weer een marktplaats waar u uw collega’s uit de branche, de Carerix partners en de medewerkers van Carerix uitgebreid kunt spreken.

Marktkansen en trends

Spreker: Geert-Jan Waasdorp – Intelligence Group

In deze plenaire sessie schetst Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group de actuele ontwikkeling en de trends in de werving & selectie en detacheringsindustrie. Inzichten in de veranderende Candidate Journey, risico-inschattingen als mede nieuwe business modellen voor bureaus, zoals RPO’s en nieuwe marktplaatsen. Uiteraard onderbouwd door cijfers en vertaald in heldere en prikkelende stellingen.

Roadmap Carerix 2014/2015

Spreker: Arco Westbroek – Carerix

Carerix werkt nauw samen met klanten, onderzoeksbureaus en industrie journalisten om de trends te duiden en deze om te zetten in ondersteunende functionaliteit voor onze industrie. In deze plenaire sessie wordt de Carerix Roadmap toegelicht en getoond welke nieuwe functionaliteit beschikbaar is gekomen in 2014 en welke nieuwe functionaliteit u kunt verwachten in 2015.

 

Schrijf u direct in en reserveer uw plekje voor de sessies die u zeker niet wilt missen.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners