Connexys slaat handen ineen met Trenkwalder

Peter Boerman Op 15 september 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1007x gelezen
Deel dit artikel:
Connexys slaat handen ineen met Trenkwalder

De Nederlandse recruitmentsoftwareleverancier Connexys zet een flinke stap over de grens door een samenwerking aan te gaan met de internationale HR-dienstverlener Trenkwalder.

Trenkwalder is vooral groot in personeelsbemiddeling in Centraal- en Oost-Europa. en heeft een omzet van rond de 850 miljoen euro. Inmiddels brengt de organisatie vanuit meer dan 300 vestigingen in 17 landen ruim 55.000 medewerkers wereldwijd samen met 15.000 klanten.

Win-winsituatie

CIO Karl Neumann verklaart de samenwerking als volgt: ‘Wij waren op zoek naar een partner met wie wij samen kunnen bouwen aan een krachtig HR-systeem voor zowel onze recruitment- als onze salesactiviteiten. Connexys biedt niet alleen dat, maar realiseert ook een optimale integratie met onze nieuwe website en de backofficesystemen. Dat garandeert een grote gebruiksvriendelijkheid voor onze medewerkers, klanten en kandidaten. Het project is inmiddels in volle gang. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor beide partijen een win-winsituatie oplevert.’

Toegang tot de wereldwijde arbeidsmarkt

Gijs van Heijst, ceo van Connexys: ‘Deze samenwerking past perfect in onze internationale groeistrategie. Onze recruitmentsoftware biedt Trenkwalder een integrale oplossing voor het beheer van complexe personeelsstromen die op elke telefoon, tablet of laptop kunnen worden gebruikt. Met een paar klikken hebben wij toegang tot onze arbeidsmarktdoelgroepen. Dat is van grote waarde voor een bedrijf als Trenkwalder dat jaarlijks meer dan een miljoen sollicitanten kent.’ ‘Deze samenwerking is een zeer welkome ‘accelerator’ voor onze internationale ambities’, besluit Jan van Goch, directeur Sales & Marketing van Connexys.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners