Daphna Nahmias: Opleidingsadviseur

Redactie Op 12 december 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 91x gelezen
Deel dit artikel:
Daphna Nahmias: Opleidingsadviseur

Oude situatie

Oude functie: Relatiemanager
Oude werkgever: JEX

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Opleidingsadviseur
Nieuwe werkgever: Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Ingangsdatum: 01-11-2023

In november ben ik met vol enthousiasme begonnen als opleidingsadviseur bij de Academie. In deze rol houd ik mij bezig over onze opleidingsmogelijkheden en ga ik in gesprek met HR en Recruitmentmanagers om wensen en opleidingsbehoeften in kaart te brengen. Een mooie rol waar ik veel zin in heb!

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment en Leergang Strategisch Recruitment van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners