Welke partijen vind je allemaal terug in het landschap van de recruitmenttech?

Tijdens het Recruitment Tech Event en Demo_Day op 9 juni in Utrecht is alweer de negende editie gelanceerd van het ‘Benelux Recruitment Tech Landscape’. Hoeveel partijen vind je terug in dat landschap?

Peter Boerman Op 04 juli 2022
Gem. leestijd 2 min 301x gelezen
Deel dit artikel:
Welke partijen vind je allemaal terug in het landschap van de recruitmenttech?

Meer dan 250 namen staan erop. Ben je dus op zoek naar een softwareleverancier in data & dashboards, of naar een bouwer van recruitmentsites? Wil je een nieuw ATS, uitzendsoftware, of juist selectietools? Of ben je in de markt voor technologie om mensen beter te kunnen onboarden? Dikke kans dat je de keuze van je gading zult tegenkomen op de de negende editie van de Benelux Recruitment Tech Landscape, die vorige maand is gelanceerd.

Recruitment Tech Landscape 2022 II - groot

Meer dan 250 namen staan op het nieuwe Recruitment Tech Landscape.

Sinds de eerste editie 4 jaar geleden is het overzicht al meer dan 4.500 keer gedownload, vertelt initiatiefnemer Martijn Hemminga. ‘Met dit landschap scheppen we vanuit Recruitmenttech.nl al jaren een overzichtelijk beeld van de markt van recruitmentsoftware. Alle bedrijven op het overzicht hebben een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux.’ Het landschap met in totaal dus ruim 250 namen is trouwens niet alleen te downloaden, maar is ook op papier beschikbaar, op A2-formaat. ‘Handig voor aan de muur, of voor op het bureau’, aldus Hemminga.

Nog meer aanbiedingen

Recruitment Tech Survey 2022In de webshop zijn overigens nog meer aanbiedingen beschikbaar. Zoals de Recruitment Tech Survey 2022, een onderzoek onder bijna 250 gebruikers van recruitmentsoftware in Nederland naar waarin ze denken te gaan investeren, en waarin ze daadwerkelijk de afgelopen jaren hebben geïnvesteerd.

Sta je er nog niet in? Meld je dan gratis aan!

Het past allemaal in de ambitie van Hemminga om de markt voor recruitmenttechnologie meer inzichtelijk en transparant te maken. Daarom roept hij aanbieders die nog níet op het overzicht staan ook actief op om zich (gratis) aan te melden. Zo kan de tiende editie van het landschap, dat op 3 november zijn vuurdoop zal beleven tijdens het nieuwe event Recruitment Tech case_Day in het Utrechtse Pathé, immers nóg completer worden.

DACH-editie

Het in kaart brengen van lokaal beschikbare recruitmenttech beperkt zich overigens niet meer alleen tot Nederland. Inmiddels is er ook al een DACH-editie van de Recruitment Tech Landscape vanuit de Duitstalige zustersite Recruitmenttech.de.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners