De arbeidsmarkt in 2015

Peter Boerman Op 06 januari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1874x gelezen
Deel dit artikel:
De arbeidsmarkt in 2015

Wat zijn de belangrijkste trends op de arbeidsmarkt in 2015? Op dinsdag 27 januari organiseert Intelligence Group een seminar over de bewegingen op de markt in het komende jaar. 

De economische vooruitzichten voor 2015 zijn voorzichtig positief. Tegelijkertijd zal de dynamiek op de arbeidsmarkt ongekend groot zijn: het nieuwe ontslagrecht, de participatiewet, reorganisaties waarbij 100.000 personen hun baan gaan verliezen, schaarste in vooral ICT-doelgroepen en overschotten in (thuis)zorgfuncties.
Termen als employability, mobiliteit, talentmanagement en analytics en integratie van vast en flex zullen veelvuldig de HR- en recruitment agenda beheersen. Het belooft een boeiend jaar te worden.

De vooruitblik op 27 januari staat onder leiding van Kim Willems, voorzitter NVP Young Professionals. Sprekers zijn Jan Karel Sindorf, manager Recruitment van Ziggo, Bas van de Haterd, ondernemer, adviseur en auteur, en Geert-Jan Waasdorp, directeur van arbeidsmarktonderzoeker Intelligence Group.

Tijd en Plaats: 

Dinsdag 27 januari om 15.00 uur, Erasmus Centre for Entrepreneurship (11e verdieping), Marconistraat 16, Rotterdam.
Deelname aan dit event kost €125,00 bij directe betaling of €139,00 bij betaling per factuur. Deze bedragen zijn excl. 21% BTW.

Schrijf u hier in voor het evenement op dinsdag 27 januari 2015 in Rotterdam.

Meer informatie over het programma vindt u hier.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners