Dé oplossing voor perfect wervende vacatureteksten! [adv.]

Hoe maak je perfect wervende vacatureteksten? De Kennisportal Vacatureteksten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie kan je daarmee helpen.

Redactie Op 17 oktober 2019
Gem. leestijd 2 min 265x gelezen
Deel dit artikel:
Dé oplossing voor perfect wervende vacatureteksten! [adv.]

Wat houdt de Kennisportal Vacatureteksten in?

De Kennisportal Vacatureteksten is een altijd toegankelijke online tool waarmee je 24/7 je vacatureteksten kunt perfectioneren. Er zijn acht modules, waarin je de essentie de essentie, de randvoorwaarden, de inhoud en de deelbaarheid van vacatureteksten leert. De lesvideo’s van docenten Martijn Hemminga en Mariska Smits leren je hoe je de perfecte vacatureteksten kunt schrijven en waarom dat belangrijk is. Elke les eindigt met een kleine quiz om je kennis te toetsen. Daarnaast kun je in de Kennisportal Vacatureteksten altijd de nieuwste artikelen lezen over vacatureteksten. Ook kun je de vacature-toolkit inzetten om vacatureteksten te onderzoeken op je werk. Dit zorgt uiteindelijk dat je kwalitatief betere sollicitaties binnenkrijgt.

Hoe kan de Kennisportal Vacatureteksten je werving vooruit helpen?

Niet iedereen snapt het belang van vacatureteksten. Zo bleek uit ‘De Stand van Werven 2020‘ dat het verbeteren van de vacatureteksten vergeleken met 2018 met 22% is gedaald (!). De vacaturetekst is de eerste indruk die een kandidaat van jouw organisatie krijgt en ook een begin om het gesprek met de kandidaat aan te gaan. Een goede vacaturetekst kan de juiste kandidaat dus ook overhalen om te solliciteren en is daarmee een belangrijke punt in de candidate journey. Door tijdsgebrek en prestatiedruk kan het moeilijk zijn om tijd te nemen voor goede vacatureteksten. De Kennisportal Vacatureteksten kan daarmee helpen om in korte tijd grote stappen te maken.

Hoe werkt de Kennisportal Vacatureteksten?

De Kennisportal Vacatureteksten is helemaal online. Het kost slechts 295 euro en waarvoor je 1 jaar lang toegang tot de portal krijgt. Op dit moment krijg je bij inschrijving in 2019 tot eind 2020 toegang. Je krijgt nu dus ruim 1 maand langer toegang. Zowel de lessen, artikelen als de toolkit zijn altijd up to date volgens de laatste ontwikkelingen. In november wordt een webinar georganiseerd en kun je de Kennisportal Vacatureteksten combineren met een offline workshop Schrijven van vacatureteksten, die op 28 november weer begint. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is met meer dan 50 trainingen dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wil je vrijblijvend kennis maken? Meld je dan aan voor de gratis 3 minute masterclass Vacatureteksten.

Meer weten?

Wil je meer weten over het schrijven van goede vacatureteksten? Je kunt ons contacten via: vacatureteksten@arbeidsmarktcommunicatie.eu en tel. 088-73088. Klik hier voor meer informatie over de Kennisportal Vacatureteksten.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners