De Wereld Werft Door 2011

Redactie Op 25 augustus 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 2544x gelezen
Deel dit artikel:

Op 8 december a.s. vindt de derde editie plaats van het vakevent De Wereld Werft Door (DWWD). Tijdens dit vakevent kunnen deelnemers in workshops, interactieve sessies en een plenair programma kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en werving.

DWWD is de plaats bij uitstek waar professionals op het gebied van amc, personeelswerving en recruitment elkaar ontmoeten. Reserveer 8 december dus alvast in je agenda.

Beleving

Het event staat geheel in het teken van beleving. De beleving van sollicitanten, van medewerkers en niet te vergeten de beleving van de recruiters en HR professionals.  Tijdens DWWD delen werkgevers en professionals hun ervaringen. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Het programma wordt opgesteld in samenwerking met enthousiaste partners uit het vakgebied en  is momenteel volop in ontwikkeling.  Meer informatie over DWWD  vind je op de speciale website. Hierop wordt de komende weken het programma  bekendgemaakt. Inschrijven voor dit event kan vanaf 5 oktober.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners