De Wereld Werft in 2012. Mis het niet!

Peter Boerman Op 29 november 2011
Gem. leestijd 2 min 2007x gelezen
Deel dit artikel:

Nog tien dagen en dan is het zover. Op 8 december is het weer tijd voor hét arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsevent van het jaar: De Wereld Werft in 2012. De kans bij uitstek om vakgenoten te ontmoeten en de nieuwste mogelijkheden te ontdekken in je vakgebied. Nog niet ingeschreven? Wees er dan snel bij.

Interactieve workshops

De wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment staat niet stil. Elke dag komen er nieuwe mogelijkheden bij en zijn er nieuwe kansen om te benutten. Maar welke keuzes maak je en hoe weet je wat het beste is voor jouw organisatie? Het programma van DWW2012 bestaat uit twee plenaire sessies en daarnaast een keuze uit maar liefst 12 workshops. Van online werven tot het inzetten van social media en van referrals. Van videosolliciteren tot succesvol presenteren. Van het Nieuwe Employer Brand tot het beïnvloeden van de beleving van de candidate experience. Neem een kijkje op de website en lees alles over de verschillende workshops.

Nog een paar plaatsen vrij

De workshops lopen al aardig vol, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je nog inschrijven, ga dan nu naar de website. Hier vind je een uitgebreide beschrijving van alle workshops en de sprekers.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wie een jaarabonnement heeft op het magazine Werf&, krijgt korting op de toegangsprijs. Nog geen abonnee? Dan heb je een extra reden om De Wereld Werft in 2012 bij te wonen. Je ontdekt dan niet alleen alles over het werven in 2012, maar krijgt ook nog eens een gratis jaarabonnement op Werf&, het vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wacht niet langer en kijk voor de inschrijfmogelijkheden op de website.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners