Deloitte neemt HR-adviesbureau FCTB over

Peter Boerman Op 01 juni 2015 Gem. leestijd 1 min1483x gelezen
Deel dit artikel:
Deloitte neemt HR-adviesbureau FCTB over

Omdat ze sterke groei zien in de vraag naar systemen op het gebied van talentmanagement, heeft advies- en accountantsorganisatie Deloitte collega-consultant FCTB overgenomen.

FCTB is opgericht in 2002 en is sindsdien gevestigd aan het Museumplein in Amsterdam. FCTB heeft inmiddels ruim 25 medewerkers en daarnaast een groot netwerk van associates. Het bureau richt zich met name op HR-transformatie, HR-technologie en talentmanagement en is lid van het Europese netwerk van HR-adviesbureaus iTalent Alliance.

Leidende positie

Deloitte zegt dat de overname bedoeld is om de ‘leidende positie’ te versterken op het gebied van HR-consulting en HR-cloud-dienstverlening. De integratie van FCTB met Deloitte is meteen gestart: wie de website van FCTB zoekt, krijgt meteen het bericht te zien dat de zaak is overgenomen. Deloitte zegt te verwachten dat de markt voor deze HR-dienstverlening de komende jaren blijft groeien.

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.