Deloitte neemt HR-adviesbureau FCTB over

Peter Boerman Op 01 juni 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1698x gelezen
Deel dit artikel:
Deloitte neemt HR-adviesbureau FCTB over

Omdat ze sterke groei zien in de vraag naar systemen op het gebied van talentmanagement, heeft advies- en accountantsorganisatie Deloitte collega-consultant FCTB overgenomen.

FCTB is opgericht in 2002 en is sindsdien gevestigd aan het Museumplein in Amsterdam. FCTB heeft inmiddels ruim 25 medewerkers en daarnaast een groot netwerk van associates. Het bureau richt zich met name op HR-transformatie, HR-technologie en talentmanagement en is lid van het Europese netwerk van HR-adviesbureaus iTalent Alliance.

Leidende positie

Deloitte zegt dat de overname bedoeld is om de ‘leidende positie’ te versterken op het gebied van HR-consulting en HR-cloud-dienstverlening. De integratie van FCTB met Deloitte is meteen gestart: wie de website van FCTB zoekt, krijgt meteen het bericht te zien dat de zaak is overgenomen. Deloitte zegt te verwachten dat de markt voor deze HR-dienstverlening de komende jaren blijft groeien.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners