Ontdek welke recruitmenttools kunnen helpen in de strijd tegen de krapte

In een krappe arbeidsmarkt kunnen de juiste tools je helpen in de strijd om schaars talent. Maar welke tools zijn er precies? Donderdag 9 juni vindt de zesde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day in Utrecht.

Peter Boerman Op 23 mei 2022
Gem. leestijd 2 min 538x gelezen
Deel dit artikel:
Ontdek welke recruitmenttools kunnen helpen in de strijd tegen de krapte

In een krappe arbeidsmarkt kunnen de juiste tools u helpen in de strijd om schaars talent. Maar welke recruitmenttools zijn er en wat kunnen ze betekenen voor een corporate of bureau? Donderdag 9 juni vindt de zesde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day in Utrecht. Meer dan 35 leveranciers van recruitmentsoftware uit binnen- en buitenland presenteren hier hun nieuwste oplossingen en gaan graag met je in gesprek over jouw uitdagingen. Tot en met 26 mei kun je je nog gratis aanmelden als recruiter.

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day kun je kennismaken met uiteenlopende technologieën.

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day kun je kennismaken met allerlei technologieën. Van recruitmentsysteem tot chatbot, van videorecruitment tot e-assessments en van matchingtechnologie tot recruitmentdata. Het event bestaat uit een grote expovloer waar de verschillende leveranciers één-op-één demo’s geven Verder verzorgen veel leveranciers een 20 minuten demotalk. Ook wordt volop ruimte gegeven aan start-ups. Tijdens het event kun je netwerken met vakgenoten en leveranciers. Deelnemers in de ochtend kunnen genieten van een goede lunch en deelnemers aan het middagprogramma van de netwerkborrel.

Excusieve Werf&-sessie op Recruitment Tech Demo_Day

Demo_Day bezoek je gratis in de ochtend of middag als recruiter, hr- of arbeidsmarktcommunicatie-professional werkzaam aan corporate of bureauzijde. Bezoek je Demo_Day in de middag, dan kun je een exclusieve Werf&-sessie bijwonen waarin Demo_Day oprichter Martijn Hemminga je bijpraat over de laatste trends in recruitmenttech en waar hij het 9e Recruitment Tech Landscape presenteert. Wil je hier bijzijn, meld je dan aan met code ‘Werfen22‘. Het aantal plekken voor de middagsessie is beperkt.

Het aantal plekken voor de middagsessie is beperkt.

Als recruiter aan corporate of bureauzijde kun je je tot en met 26 mei gratis aanmelden voor de ochtend of middag. In één dagdeel ben je dan helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de markt om jouw recruitment te optimaliseren. En wil je de Werf& sessie bijwonen? Vergeet dan niet code ‘Werfen22’ in te vullen bij aanmelden. Dit zijn de leveranciers uit binnen- en buitenland die zich 9 juni presenteren op Recruitment Tech Demo_Day:

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners