Digitaal-Werven: TenneT beste sollicitatie-ervaring 2008

Redactie Op 11 december 2008 Gem. leestijd 1 min2194x gelezen
Deel dit artikel:

Digitaal-wervenTijdens het Digitaal-Werven evenement van 3 december kon netbeheerder TenneT de prijs voor beste online sollicitatie-ervaring in ontvangst nemen. Een eervolle vermelding was weggelegd voor internetbureau Tam Tam.

Digitaal-Werven heeft dit jaar onderzoek gedaan naar de sollicitatie-ervaring bij meer dan 350 organisaties. Hierbij is niet alleen gekeken naar de recruitmentsite, maar ook naar de reactie die op een sollicitatie werd gegeven. Eerder  berichtten we op Werf-en.nl al dat het sollicitatieproces volgens Digitaal-Werven bij driekwart van de onderzochte organisaties onder de maat was.

Persoonlijke touch
Met het winnen van de prijs neemt Tennet het stokje over van Reed Business, die de prijs voor de beste digitale sollicitatie-ervaring vorig in ontvangst mocht nemen. De jury was met name gecharmeerd van de persoonlijke touch die TenneT op haar site laat zien door echte mensen met echte verhalen te gebruiken. Ook het sportprogramma ‘commited power’ van het bedrijf viel in positieve zin op.

Eervolle vermelding
Internetbureau Tam Tam kreeg een eervolle vermelding. Een interactieve video en een goede gebruikerservaring op de site werden door de jury bijzonder op prijs gesteld. Hiermee bewees Tam Tam volgens Digitaal-Werven dat je niet per se een groot bedrijf met een groot budget hoeft te zijn, om een goede sollicitatie-ervaring te bieden.

Auteur: Mark Heeren

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency