Dit zijn alle recruitmentevents van 2015

Peter Boerman Op 26 februari 2015
Gem. leestijd 2 min 2685x gelezen
Deel dit artikel:
Dit zijn alle recruitmentevents van 2015

Wat is er dit jaar nog allemaal aan de hand in recruitmentland? Hier kun je het horen, zien en meemaken.

Maart

10: Themabijeenkomst (directeuren) werving- en selectiebureaus, Recruiters United. Kleinschalig event over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in relatie tot werving- en selectiebureaus. Van 15:30-18:00 uur, locatie nog onbekend. Deelname gratis voor Recruiters United leden.

10: Arbeidsmarkttrends 2015, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Seminar met cijfers, ontwikkelingen, trends en praktijkvoorbeelden over de arbeidsmarkt van vandaag en een vooruitblik naar de arbeidsmarkt van (over)morgen. Van 12:00-17:00 uur in Amersfoort.

24: Enjoy Employability, Intelligence Group. Jaarcongres met vraagstukken rondom employability. Een dag vol praktijkvoorbeelden, nieuwe wetenschappelijke inzichten en discussies. Van 10:00-16:30 uur in Rotterdam.

24-25: HR Tech Europe London, HRN Europe. Toonaangevende 2-daagse conferentie en expo over HR en recruitment software en technologie – internationaal en corporate georiënteerd. Van 07:45-17:00 uur in Londen.

25: Internationaal Recruitment, Recruiters United. Kennisevent voor (corporate) recruiters met als thema internationaal recruitment. Van 09:15-12:15 uur in Amsterdam. Deelname is gratis voor Recruiters United leden.

31: Webinar Bepaal iemand zijn arbeidsmarktkans

31: Succes op de arbeidsmarkt, door Compagnon

April

15: webinar Jobcrafting: creëer je eigen baan

16: Emerce eRecruitment, Emerce. Event met belangrijke innovaties en best practices in online recruitment. Van 09:30-18:00 uur in Amsterdam.

30: ICT & Tech event, Recruiters United. Kennisevent voor (corporate) recruiters met als thema ICT & Tech recruitment. Tijden zijn nog niet bekend, maar het event is in Amsterdam. Deelname is gratis voor Recruiters United leden.

Mei

28: 5th Annual Future of Talent Retreat, Future of Talent Institute. Interactief event over talent management en trendwatching. Hele dag in Utrecht.

Juni

2-3: HR Vision, Osney HR. 2-daagse conferentie voor senior HR en recruitment beslissers over Talent Management, Leadership Development, Employee Engagement en Employer Branding & Recruitment. Van 08:20-15:40 uur in Amsterdam.

3: Employer Brand Stories 2015, Employer Brand Netwerk. Kennisdeling-event op het gebied van Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie. Tijden, prijzen en locatie nog onbekend.

10: Resource event, Recruiters United. Kennisevent voor (corporate) recruiters met als thema resource. Tijden zijn nog niet bekend, maar het event is in Diemen. Deelname is gratis voor Recruiters United leden.

September

24: eHRM Conference, Emerce. Event met inspiratie, innovaties en online ontwikkelingen voor iedere HR-professional. Van 09:30-17:30 uur in Amsterdam.

Oktober

7: Digitaal-Werven 2015, Digitaal-Werven. Event met clinics en plenaire sessies over recruitmentsites, digitale sollicitatie-ervaringen, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

27-28: HR Tech World & iRecruit, HRN Europe. Toonaangevende 2-daagse conferentie en expo over HR en recruitment software en technologie – internationaal en corporate georiënteerd. Van 07:45-17:00 uur in Parijs.

Medio oktober: Recruitment Innovation event, Recruiters United. Kennisevent voor (corporate) recruiters met als thema innovatie. Tijd, datum en locatie is nog niet bekend. Deelname is gratis voor Recruiters United leden.

November

Medio november: Employer Branding Experience 2015, Employer Branding Experience. Kennisdeling-event over Employer Branding en tevens uitreiking van de SJP-magneten.

Bekijk de kalender van HR-Office ook in pdf:

Recruitment-Events-2015

Of bekijk de goedgevulde kalender van Werf& in pdf:

AvAMC-195-Werf&-28-kalender

Deze kalender wordt ook geregeld bijgevuld. Suggesties zijn van harte welkom

Foto boven via Flickr.com

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners