Beoordeel (tot 8 februari) jouw tooling in de Recruitment Tech Survey 2022

Welke ervaringen hebben gebruikers van recruitmenttech met hun tooling? Welke leveranciers bevelen ze aan en welke niet? Dat zijn enkele van de vragen van de tweede editie van de Recruitment Tech Survey. Doe jij ook mee?

Peter Boerman Op 02 februari 2022
Gem. leestijd 2 min 144x gelezen
Deel dit artikel:
Beoordeel (tot 8 februari) jouw tooling in de Recruitment Tech Survey 2022

Het onderzoek voor de Recruitment Tech Survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. Het trenddeel kijkt naar het gebruik van tooling in 2021 en wat gebruikers verwachten in 2022 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daarover zijn. Dat gebeurt op 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: zijn product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: is er voldoende vernieuwing aan het product?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Ook vraagt de survey in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen aan anderen, op een schaal van 1 tot en met 10 (de NPS-score). Van alle beoordelingen wordt vervolgens een ranglijst gemaakt die Recruitment Tech in het eerste kwartaal van 2022 presenteert. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd.

Gratis rapport of korting RTE22

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling aan corporate of bureauzijde in Nederland) kan na het invullen kiezen uit óf het ontvangen van een gedrukte versie van de survey óf 50 euro korting op een offline ticket voor het (hybride) Recruitment Tech Event op 9 juni 2022.

Dit onderzoek geeft waardevolle inzichten in de markt.

Daarnaast kun je aangeven of je nog kans wilt maken op een van de mooie prijzen die we verloten:

  • 3 x 2 offline tickets voor het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022
  • Een Recruitment Tech Workshop van 2 uur bij jou op kantoor
  • Webinar of livestream vanuit professionele studio van WBNRS
  • Opleidingscheque van 500 euro van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Last but not least geven de uitkomsten van het onderzoek jou en je collega-recruiters natuurlijk waardevolle inzichten in de markt en over welke leveranciers gebruikers het meest tevreden zijn. Vul daarom de Recruitment Tech Survey 2022 hier in. Dat kan tot en met dinsdag 8 februari 2022.

Survey

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners